Pakistan Başbakanı Şerif’ten Türkiye’ye teşekkür

Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, Türkiye’ye Pakistan’ın yaşadığı doğal afetlerde verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Şerif, erzak yüklü trenler gönderen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve Türk halkına övgüde bulundu.

Pakistan Başbakanı Şerif’ten Türkiye’ye teşekkür
Pakistan Başbakanı Şerif’ten Türkiye’ye teşekkür
GİRİŞ 04.10.2022 18:57 GÜNCELLEME 04.10.2022 19:01
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin Pakistan Büyükelçisi Mehmet Paçaçı’yı ve Türk Kızılay İyi Niyet Elçisi İsmail Hakkı Turunç’u Pakistan’ın başkenti İslamabad’da kabul eden Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, Türkiye’ye Pakistan’ın yaşadığı doğal afetlerde verdiği destekten dolayı övgüde bulundu.

Başbakan Şerif görüşmede, 2005 depreminde, 2010'daki ve son yaşanan sel felaketlerde dahil olmak üzere Türkiye’nin her zaman Pakistanlılara yardım etmek için öne çıktığını belirterek, Türkiye'nin Pakistan’ın zor zamanlardaki dayanışmasına övgüde bulundu.

Başbakan Şerif ayrıca, selden etkilenen Pakistan halkına erzak yüklü trenler gönderen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Türk halkına teşekkür etti.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • Neco 1 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş Pakistan her zaman yanınızdayız
    Cevapla
  • ufuk 1 yıl önce Şikayet Et
    Ama bundan sonra küresel ısınma , iklim değişikliği ve insanların hırsı yüzünden felaketler ard arda gelecek, nereye kadar yardım edeceğiz, biz de yardıma muhtaç kalacağız...
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Yer yüzünde vefa borclu olduğumuz tek millet PAKİSTAN milletidir..Ataları bizim atanlara savaşta kimsesiz bırakmadılar yardım ettiler.. Elimizden geleni yaparız inşallah Rabbim bir daha bu tür felaket yaşatmasın...
    Cevapla
  • Ulubatlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Sizin istiklal savaşındaki kardeşligıniz unutulur mu ebedi kardeşimiz siniz. Sonsuza dek .
    Cevapla
  • vatan sevdalısı 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkler her zaman müslüman kardeşlerinin yanındasır dayanışma içindedir birlik ve beraberlik için elinden gelen her şeyi yapar yapmaya haxırdır çünkü sizde bizler için yaparsınız. Kardeşiz müslümanız şükür
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
O soru çileden çıkarmaya yetti! Mehmet Büyükekşi, kritik toplantıyı terk etti
Kamuda yeni dönem! Erdoğan detayları paylaştı! Fahiş fiyat açıklaması: Çalışmalar başladı