Cumhurbaşkanı Erdoğan, Paşinyan ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa Siyasi Topluluğu toplantısı için bulunduğu Prag'da Ermenistan Başbakanı Paşinyan'ı kabul etti.

GİRİŞ 06.10.2022 20:07 GÜNCELLEME 06.10.2022 21:21
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Siyasi Topluluğu (AST) zirvesi için geldiği Çekya’nın başkenti Prag’da temaslarına devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ile bir araya geldi.

İki ülke liderler düzeyinde en son olarak 2009 yılında görüşmüştü.

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 57
  • Nuri 1 yıl önce Şikayet Et
    Aramızdaki kan davası ne olacak.Çok can yaktı bunlar.Büyüklük gösteriyoruz bunlara paçamıza saldırıyorlar.
    Cevapla
  • Olabilir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kan davası gütmek bize zarar verir. Bu dünyada kan davamız olmayan kaç ülke var ki? Bu durum içe kapanmamızı gerektirmez, edindiğimiz tecrübeyle dikkatli olmamızı ama yine de dışadönük hareket etmemiz gerekir.
    Cevapla
  • Adnan 1 yıl önce Şikayet Et
    Paşinyan patronunun karşısındaki işçi gibi duruyor.
    Cevapla
  • ayho 1 yıl önce Şikayet Et
    nasıl bizim milletimizi ecdac dına düşman ettilerse. arabı ve ermeniyide bize karşı düşman ettiler. benim ermeni arkadaşlarım var hepsi birbirinden pırlanta. birisinin şu ermenistanın kulagını çekmeli çünkü nefes boruları bizim elimizde bizimle iyi geçinseler halklarıda bolluk içinde yaşayacak biz onları düşman görmüyoruz bize hainlik yapmasınlar ihanet etmesinler artık
    Cevapla
  • omer 1 yıl önce Şikayet Et
    Ermeni heyeti ve paşinyan dahil çok gergin, keza erdoğan ve i.kalın dışında bizimkilerde son derece gergin. Hele her alanda rahat ve karşısındakini alt eden Çavuşoğlunubile çok gergin gördüm. tabi kolay değil şehitlerimiz var, keza onların da kayıpları var. Aslında ermenistan işi yokusa surmeyip türkiyeye yanassa daha karlı cıkacak ama ermenistan dışındaki lobiler, diğer düşman devletler buna izin vermiyor.
    Cevapla
  • Akif Armutçu 1 yıl önce Şikayet Et
    ermeniler hiçbir zaman var olmadılar. hep birkaç bin kişiydiler. son yüzyılda bile sayıları bir milyon küsür.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı
“AK Parti’ye ders vermek” iyi bir fikir miydi?