Avrupa Birliği'nden Türkiye açıklaması

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinde ikili ilişkiler, Ukrayna, enerji ve göç konularını ele aldıklarını bildirdi.

Avrupa Birliği'nden Türkiye açıklaması
Avrupa Birliği'nden Türkiye açıklaması
GİRİŞ 06.10.2022 21:51 GÜNCELLEME 06.10.2022 21:52
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Von der Leyen ile AB dönem başkanı Çekya'nın Başbakanı Petr Fiala, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Avrupa Siyasi Topluluğu toplantısı vesilesiyle Prag'da üçlü görüşme yaptı.

Görüşmenin ardından sosyal medyadan açıklama yapan von der Leyen, Erdoğan ile "iyi bir görüşme" yaptıklarını belirterek "AB-Türkiye ilişkileri, Rusya'nın Ukrayna'yı işgali, enerji ve göç konularında görüş alışverişi yaptık." ifadesini kullandı.

Fiala da sosyal medyadaki açıklamasında, "Prag'daki zirvede Ursula von der Leyen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AB ile Türkiye arasındaki ikili ilişkileri, enerji, gaz arzı, göçün yanı sıra Ukrayna'daki savaşa çözüm ile bu süreçte Türkiye'nin rolünü ele aldık." ifadesine yer verdi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • t.c 1 yıl önce Şikayet Et
    Reis bu kalleşler şuan sıkıntıda bunlar bizden medet bekliyor bırakın avrupa birliğini bu hainler yarın işleri bitince çirkefleşecekler niye yunan konusunda bizim haklılığımızı dile getirmiyorlar.
    Cevapla
  • Kemal 1 yıl önce Şikayet Et
    Avrupanın canı cehenneme. Bizim yerimiz asla bu emperyalist yapı değil
    Cevapla
  • dostt birr 1 yıl önce Şikayet Et
    valla Türkiye ab toplantılarına neden katılıyor anlamıyorum...yunanı durdur avrupa ermeniyi durdur avrupa pkk yi durdur avrupa diye bizi kendilerine çekiyorlar..bence uzak dursak derim... hala bize yaptırım yapıyorlar ..rusya ukrayna savaşı olmasın reise el bile uzatmazlardı..şimdi gaz lazim ekmeklik bugday lazim.avrupa bizi iyiki almamamış. yoksa bizde gazsız kalırdık abd ye iki misli haraç verirdik.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye eski Türkiye değil. Dolayısıyla Türkiye de aynı oyunu onlara oynuyor, stratejik açıdan. Avrupanın içi boşalmış un çuvalı olduğunu Türkiye zaten biliyor.
    Cevapla
  • Tr yerli 1 yıl önce Şikayet Et
    Her toplantıya katılır sonra bildiğini okur
    Cevapla
  • Hasan Dede 1 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa birligi bizi oyalamakdan vazgeçsin.Biz de onlara karsi gardimizi ona gore alalim.Büyuk Turkiyenin imajına yakisani yapalim.iki uc kurus hibe yardim geliyor diye egilmeyelim.
    Cevapla
  • İklimdeğişikliği 1 yıl önce Şikayet Et
    Türk halkı Ab kapısında yıllarca bekletilmekten hoşlanmadı frau leyen bu saatten sonra ikna edebilirsen büyük başarı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...