ABD Başkanı Biden'dan yeni gaf! İki ülkeyi karıştırdı

ABD Başkanı Joe Biden, Kamboçya'da düzenlenen Güneydoğu Asya Ülkeleri Birliği (ASEAN) 2022 Zirvesi'nde yaptığı konuşmada, ev sahibi Kamboçya ile Kolombiya'yı karıştırdı.

GİRİŞ 12.11.2022 23:48 GÜNCELLEME 13.11.2022 10:23
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Joe Biden konuşması sırasında yeni bir gafa daha imza attı. Kolombiya ile Kamboçya başbakanını karıştıran Biden, "Şimdi tekrar Kamboçya'da beraberiz. Daha önce yaptığımızdan daha güçlü bir ilerlemeyi inşa etmeyi dört gözle bekliyorum ve Kolombiya'nın Başbakanı'na ASEAN başkanlığındaki liderliği ve bizi ağırladığı için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

ABD Başkanı Joe Biden, geçtiğimiz perşembe günü de Beyaz Saray'da yaptığı konuşmada Rusya'ya katılan Herson bölgesi ile Irak'ın Felluce bölgelerini karıştırarak, "Ruslar Felluce'den çekiliyor" demişti.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 30
  • ibowien 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu bunak bilerek getirildi dünyayi birbirine kapistirtacaklar sonra da kusura bakmayin bizim bunak alzheimer olmus ver yansinnn
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu bunak dünyayı karıştırır, sakın bunun söylediklerine inanmayın he deyin geçin
    Cevapla
  • DYRL 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamda kabahat yok, coğrafya bilgisi bu kadar. Ancak; eline verilen kağıda iyi çalışmamış galiba, herhalde ezberi de kötü olmalı.
    Cevapla
  • Atila 1 yıl önce Şikayet Et
    Deli ise ABD de tımarhane var oraya yatirsinlar
    Cevapla
  • Aliağa 1 yıl önce Şikayet Et
    hehehe dede git uyu uyu…
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye 23 Nisan'ı kutluyor: Numan Kurtulmuş Birinci Meclis'te konuştu
PKK'yı süpürecek imza - 23 Nisan günün gazete manşetleri