Simpsonlar yine bildi! Trump detayı

Simpsonlar'ın yapımcısı, dizinin Donald Trump'ın 2024 başkan adaylığını tahmin ettiğini açıkladı.

Simpsonlar yine bildi! Trump detayı
Simpsonlar yine bildi! Trump detayı
GİRİŞ 18.11.2022 21:34 GÜNCELLEME 19.11.2022 02:04
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

2017 ila 2021 yıllarında ABD Başkanı olan Trump, 2020 seçimlerini Joe Biden'a kaybetmesine rağmen 15 Kasım'da yeni kampanyasını başlatmıştı.

Eski başkan, "Amerika'yı yeniden harika ve görkemli kılmak için bu akşam Amerika Birleşik Devletleri başkanlığına adaylığımı açıklıyorum" demişti.

Trump'ın duyurusunun ardından, Simpsonlar'ın yapımcısı Al Jean hayranlara, komedi dizisinin olayların gidişatını bir şekilde tahmin ettiğini hatırlattı.

Jean, 2015'te YouTube'da yayımlanan "Trumpstatic Journey" başlıklı kısa bölümden bir kareyi Twitter'da paylaştı.

Bu mini Simpsonlar bölümünde Homer, eski başkanın peruğuyla "yakın bir karşılaşmanın" ardından "olağanüstü bir yolculuğa" çıkıyordu.

Bir kısımda Homer, "Trump 2024" sözleriyle donatılmış bir başkanlık kampanyası pankartının üzerinde uçarken görülüyor. Ünlü animasyon dizisi Simpsonlar, daha önce de nokta atışı tahminleriyle birçok komplo teorisine konu olmuştu. 

KAYNAK: INDEPENDENT
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • kardo 1 yıl önce Şikayet Et
    yapacaklarını önceden haber veriyorlar. milletin bilinçaltına yerleşen subluminal mesajlar ve kesinlikle görsel hafıza okumaya göre çok daha kalıcıdır.
    Cevapla
  • Mrttt 1 yıl önce Şikayet Et
    Bilinicek bir şey yok. Zaten kendileri çalıp kendileri oynuyor.
    Cevapla
  • Yücel güvenkaya 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahudi işi plan ve uygulama
    Cevapla
DİĞER HABERLER
31 Mart sonrası son anket! Haritanın rengi yine değişiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!