Ukrayna Cumhurbaşkanlığı Danışmanı Podolyak: “ABD sivil yerleşim yerlerine füze atmaz, toprak işgal etmez, soykırım yapmaz” açıklamasında bulundu. Bu açıklamalar büyük tepki çekti.

Videoda ABD’nin yerle bir ettiği Rakka’yı görüyorsunuz. ABD’nin saldırıları nedeniyle Rakka’da binlerce sivil hayatını kaybetmişti.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • Veli şahin 29.11.2022 09:17
    İnşallah rakka olursunuz Abd beslemeleri..
  • adsız 29.11.2022 08:50
    Çakal sen hangi abede den bahsediyorsun, bunların dik alasını yapan yaptıran ilk ülke ve şu anda dünyada bu şeytanın çoluk çocuk genç yaşlı katletmediği bir müslüman ülke var mı? En son suriye ırak afganistan demokrasi getirdi binlerce masum insanı katletti sömürdü ve kısmen çekildi gitti.... Büyük şeytanın yapmadığı katliam yok... Kuzey güney savaşında bile kendi kendilerini bile kestiler ... Rusya size bunların yarısını yapmadı hala kievden ahkam kesiyorsunuz abede nin uşaklığını yapıyorsunuz halkınız kimin umurunda...
  • vatandaş 29.11.2022 08:27
    Ulan utanmaz .Bu gün dünyanın neresinde bir huzursuzluk varsa orda mutlaka ABD 'nin parmağı vardır. Yalakalık yapmak için bu açıklamayı yapmışsın. Sizi bile Rusyayla savaştıran ABD. Gözlerin körmü .Müslüman Ülkelerde katledilenler sizin için insan değilmi alçak
  • Mizah 29.11.2022 08:21
    Afganistan Irak ve Suriye'de şehirleri hedef gözetmeksizin yerle bir eden ABD değilmiydi ? O zalimlerin elinde milyonlarca masumun kanı var.
  • Envers 29.11.2022 06:12
    Ozaman ırak ta kim katliam yaptı ve şuan petrolünü kim sömürüyor Suriye Afganistan
Daha fazla yorum görüntüle