Skandal film Azerbaycanlıları çılgına çevirdi! "Yaşasın Türkiye" sloganı Bakü'yü inletti

Azerbaycan halkı, gerçek dışı söylemlerin hakim olduğu "Sisters Apart" isimli Türkiye karşıtı filmin gösteriminin yapılacağı haberlerine karşı Bakü’de ses getiren bir protesto gerçekleştirdi.

Skandal film Azerbaycanlıları çılgına çevirdi! "Yaşasın Türkiye" sloganı Bakü'yü inletti
Skandal film Azerbaycanlıları çılgına çevirdi! "Yaşasın Türkiye" sloganı Bakü'yü inletti
GİRİŞ 30.11.2022 23:50 GÜNCELLEME 30.11.2022 23:59
Bu Habere 68 Yorum Yapılmış

Almanya’nın Bakü Büyükelçiliğinin "Sisters Apart" filminin gösteriminin Landmark Plaza’da yapılacağını açıklaması, Azerbaycan’da infial oluşturdu.

"YAŞASIN AZERBAYCAN, TÜRKİYE"

Filmin gösteriminin yapılmasına karşı ayağa kalkan Azerbaycan halkı, Landmark Plaza önüne yürüyerek protesto düzenlediler. "Teröre son", "Yaşasın Azerbaycan, Türkiye" sloganlarının atıldığı protestoda herhangi olay yaşanmadı.

SKANDAL FİLM YAYINLANMADI

Öte yandan Azerbaycan sinemalarının "Ateşte-İki Kız Kardeş" filmini yayınlamayı reddettiği öğrenildi.

PKK'YI MAZLUM, TÜRKİYE'Yİ ZALİM GÖSTERDİLER

Filmde, Alman Silahlı Kuvvetlerinin bir askeri olan Rojda Hani, Irak’taki Kürt kökenli askerleri terör örgütü DEAŞ’a karşı savaşmaları için eğitiyor.

Ancak Hani'nin kayıp kız kardeşi Barivan’ı aradığını kimse bilmiyor. Ayrıca filmde Türk askerleri zalim, kana susamış, sinsi bir "potansiyel düşman" olarak gösteriliyor.

Aliyev'den sinsi plan yapanlara gözdağı: Bilsinler ki Türk ordusu yalnız değilAliyev'den sinsi plan yapanlara gözdağı: Bilsinler ki Türk ordusu yalnız değil

KAYNAK: YENİCAG.İNFO

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 68
  • İbrahim Bozkurt 1 yıl önce Şikayet Et
    Dünya üzerinde ne kadar terör ve zulüm varsa bu terörist ülke abd, ab,çin,İsrail ve iran kaynaklıdır. En büyük zulmü islam dünyasında yapmaktadırlar. Lakin ümitsiz değiliz; mücadeleye devam. Dünya mazlumları ve İslam dünyasının TÜRKİYE ye ihtiyacı var. Kafir bunu ortadan kaldırmak için Altılı MAŞA yı kurdu. Bıden ın çakalları kazanırsa Türk ve İslam dünyası bir darbe daha yiyecek. Allah fırsat vermesin bu çakallara. AMİN.
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Can Azerbaycan
    Cevapla
  • TR01 1 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş Azerbeycan
    Cevapla
  • Yllmaz gursel.. 1 yıl önce Şikayet Et
    A.b.d ve nato iti ukraynadan ve suriyeden defol Usa and nato dogs get out of ukrayna and syria
    Cevapla
  • battalgazi66 1 yıl önce Şikayet Et
    El ambarda cami icerisinde silahsiz yarali irakliyi gidip kafasina sikarak infaz eden amerikali masum bizim turk askeri zalim oylemi...Allah belanizi versin kurd ermeni o bu fark etmez tum turk dusmanlari artik gercekten kokten kazinmali ya bizimleler yada dusman...su vakitten sonra herkes safini belli etmeli
    Cevapla
  • Akil 1 yıl önce Şikayet Et
    Asalanin yerine kurulmuş örgütü Kürt örgütü gören en hafif tabirle saftiriktir, Turkse de Kürtse de.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Avrupa'da kim ne kadar kazandı? İşte rakamlar
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı