ABD'de okul servisi 2 aracın ardından eve çarptı: 14 yaralı

ABD'nin New York eyaletine bağlı New Hempstead kasabasında yoldan çıkan okul servisinin, önce park halindeki 2 araca daha sonra bir eve çarptığı kazada çoğu öğrenci 14 kişi yaralandı.

ABD'de okul servisi 2 aracın ardından eve çarptı: 14 yaralı
ABD'de okul servisi 2 aracın ardından eve çarptı: 14 yaralı
GİRİŞ 02.12.2022 02:18 GÜNCELLEME 02.12.2022 02:24
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

ABD'nin New York eyaletine bağlı New Hempstead kasabasında okul servisi yoldan çıktı. Park halindeki 2 araca ardından da bir eve çarparak duran serviste çoğunluğu öğrenci çok sayıda kişi yaralandı. Orange ve County İtfaiyesi tarafından yapılan açıklamada, serviste 22 kişinin olduğu ve 14 kişinin hastaneye sevk edildiği belirtildi. Yaralılar arasındaki 5 kişinin travma merkezine gönderildiği ve durumu ağır olan 2 yaralından birinin ise beyin ameliyatına alınacağı öğrenildi.

Öte yandan, okul servisinin New York'un en büyük Hasidik Yahudi topluluğuna bağlı özel bir okula ait olduğu ortaya çıktı.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 1
  • Fikri kaya 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamlar neden hala eski araçları kullanıyor parası mı yok merak ediyorum açıkçası.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!