İspanya Barcelona'da tren kazası: 155 yaralı

İspanya'nın Barselona kentinde bir tren istasyonunda iki banliyö treninin çarpışması sonucu 155 kişinin hafif şekilde yaralandığı bildirildi.

İspanya Barcelona'da tren kazası: 155 yaralı
İspanya Barcelona'da tren kazası: 155 yaralı
GİRİŞ 07.12.2022 13:49 GÜNCELLEME 07.12.2022 15:36

İspanya Katalonya'daki Acil Servis Sisteminin verdiği bilgilerde, Montcada i Reixac İstasyonu'nda, yerel saatle 07.50'de (TSİ 09.50) aynı yöne giden iki trenin çarpıştığı ve 155 kişinin hafif şekilde yaralandığı açıklandı.

Sivil Koruma Kurumunun, kazadan ötürü tren istasyonunda alarm verdiği bölgeye çok sayıda ambulans gönderildiği, yaralıların çoğunun tedavisinin ayakta yapıldığı ve 3 kişinin hastaneye gönderildiği belirtildi.

Trenlerdeki tüm yolcuların çıkarıldığı, kazanın yolcular arasında paniğe yol açtığı kaydedildi.

Kaza sebebiyle R4, R7, R12 banliyö tren hatlarında ulaşıma bir süreliğine ara verildiği bilgisi paylaşıldı.

KAYNAK: AA, İHA
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı