İsveç'te terör örgütü PKK/YPG yandaşları izinsiz gösteri düzenledi

İsveç'in başkenti Stockholm'de terör örgütü PKK/YPG yandaşları tarafından bir köprüye terör örgütünü simgeleyen büyük bez parçası asıldı.

İsveç'te terör örgütü PKK/YPG yandaşları izinsiz gösteri düzenledi
İsveç'te terör örgütü PKK/YPG yandaşları izinsiz gösteri düzenledi
GİRİŞ 17.12.2022 04:50 GÜNCELLEME 17.12.2022 04:50
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Stockholm'ün en ünlü caddesi Kungsgatan'da terör örgütü yandaşları, bir köprünün üzerinde PKK/YPG'yi simgeleyen büyük bez parçası astı.

Slogan atan grup, ellerindeki örgütü simgeleyen bez parçaları salladı.

İzinsiz yapılan gösteri sonrası örgütün sosyal medya hesabından yayımlanan görüntülerde, 21 Ocak 2023'te yapılacak büyük gösteriye hazırlık yapıldığı belirtildi.

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • Deli gadir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu devletler hainlerin internet hesaplarini kapatmali madem terore karsi isbirligi yapacak ilkonce bu hainlerin internet hesaplarindan baslasin twitter instagram watsap boyle bircok platformlari kapatmadikca istedigi kadar yasa cikarsin hainler hep bu platformlardan irtibat kuruyor madem pkk ypgyle mucadele sozu veriyor o zaman iletisim kanallarini kesecek yoksa degisen birsey olmaz herseyi oldu bitti yapan bu hain devletler natoya girdiginde esas o zaman turkiyenin basina bela olacaklar sakin almayin
    Cevapla
  • Deli gadir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hersey ortada gorunen koy klavuz istemez saman altindan hainlerle isbirligi yapan bu isvec finlandiya sakin natoya almayin randavu bile vermeyin telefonlarina bile bakmayin turkiye cevap olarak hainler sizi korusun bu kadar basit acikca natoya giremessiniz bitti nokta
    Cevapla
  • T.c vatandaşı 1 yıl önce Şikayet Et
    Isveç bizim secimi bekliyor bunlara buradan ümit kapısı aralamaya çalışıyor ama avucunu yalayacak saftirikler bu kadim TÜRK devleti bu zillete bırakmaz vatanı
    Cevapla
  • FİKA 1 yıl önce Şikayet Et
    alma bunları reis alma sakın sonra yunan köpeği gibi olurlar
    Cevapla
  • Harun 1 yıl önce Şikayet Et
    Diyelim bu izinsiz yapıldı. Sonrasında polis ne yaptı veya herhangi bir müdahalede bulundu mu acaba! O kısmı neden yok. İsveç hala bizi 50 yıl 100 yıl önceki ülke sanıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki sorun 50 saattir giderilmedi: Vatandaş isyan etti!
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi