Biden’dan dünyaya rezil oluyoruz uyarısı: Seçimlerin bu kadar uzun sürmesi utanç verici

ABD Kongresinin alt kanadı Temsilciler Meclisinde yapılan 6'ncı tur oylamada da başkan seçilemeyince yeni oylama ertesi güne ertelendi. Biden seçimlerden sonuç çıkmamasını "Utanç verici" olarak yorumladı.

Biden’dan dünyaya rezil oluyoruz uyarısı: Seçimlerin bu kadar uzun sürmesi utanç verici
Biden’dan dünyaya rezil oluyoruz uyarısı: Seçimlerin bu kadar uzun sürmesi utanç verici
GİRİŞ 05.01.2023 09:25 GÜNCELLEME 05.01.2023 09:42
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

ABD Kongresinin alt kanadı Temsilciler Meclisinde yapılan 6'ncı tur oylamada da başkan seçilemeyince yeni oylama ertesi güne ertelendi.

6. TURDAN DA SONUÇ ÇIKMADI

8 Kasım 2022'deki ara seçimlerin ardından 3 Ocak'ta yeni yasama dönemine başlaması beklenen, Cumhuriyetçilerin çoğunlukta olduğu Temsilciler Meclisinde başkan iki gün boyunca yapılan 6 tur oylamada seçilemedi.

UTANÇ VERİCİ

ABD Başkanı Joe Biden, Temsilciler Meclisi Başkanı seçilememesi ve Meclisin işlemeye başlayamamasının, ülkenin dışarıdan görünümü için iyi olmadığı değerlendirmesinde bulundu.

"Bu işin bu kadar uzun sürmesinin utanç verici olduğunu düşünüyorum" diyen Biden, Cumhuriyetçilerin birlikte hareket ederek bu krizi aşmalarını umut ettiği ifadesini kutlandı.

KAYNAK: AA
Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahudiler Daha İyi Belirler ???
    Cevapla
  • Veli 1 yıl önce Şikayet Et
    Siz rezil olamayacak kadar alçaksınız! Dünyaya her çeşidinden istikrarsızlık yayan alçak sözde devlet!
    Cevapla
  • Ts61 1 yıl önce Şikayet Et
    Daha ne kadar Retil olucaksiniz Reziller sizi
    Cevapla
  • Karanlık Kamil 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaten yeterince rezilsiniz. USA tarihi dünyanın her yerinde rezalet ve utanç verici işlerle meşgul. İçindeki katliamları dışarıya taşıdın.Yillarca atom bombası,Ebu greyb ler, guantanamo lar....adilik diz boyu. Seçim yapamıyor musş,beter ol. Ama senin daha fazla utanç duyacağın işlerin var. Gelişmiş süper vb olabilirsin fakat hiç adam olmadınız.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı