Putin, Türkiye'ye tatile gidip işini aksatan ismi fena azarladı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Türkiye'ye tatile giden ve işini aksatan Başbakan Yardımcısı Denis Manturov'u herkesin gözü önünde azarlayarak, "Sen niye aylaklık ediyorsun?... Bu iş bir ayda bitecek. Sana söylüyorum, bir ayda" dedi.

GİRİŞ 12.01.2023 14:21 GÜNCELLEME 12.01.2023 16:16
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Aylardır Ukrayna'da zafer kazanamayan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, hükümet yetkilileri ile görüşürken bir ismi azarladı.

Giderek şiddetlenen savaşta Rus ordusunun kayıpları ve yaptırımlarla gelen ekonomik sorunlar nedeniyle gergin olduğu söylenen Putin, üst düzey hükümet yetkilileriyle dün düzenlediği video görüşmede, Başbakan Yardımcısı ve aynı zamanda Ticaret ve Sanayi Bakanı Denis Manturov'u herkesin gözü önünde azarladı.

"NEDEN AYLAKLIK EDİYORSUN?"

Yeni sivil ve askeri uçaklarla ilgili sözleşmelerin tamamlanmamasına kızan Putin, Manturov'un araya girip itiraz etmesi üzerine öfkesine hakim olamayarak başkan yardımcısına "Sen niye aylaklık ediyorsun" dedi. Yeni yıl tatilini Türkiye'de geçirmesine öfkelendiği Manturov'u işini yapmamakla suçlayan Putin'in, "...Ortada bir sözleşme bile yok. Bana ne söyleyeceksin? Müdürler bana söyledi, sözleşme yapılmamış. Sen niye aylaklık ediyorsun" sözleri toplantıda ortamın bir anda buz kesmesine yol açtı.

"BU İŞİ BİR AYDA BİTİRECEKSİN!"

Diğer hükümet yetkilileri olayı şaşkınlıkla izlerken başını eğen Manturov sessizliğini korumakla yetindi.

Yüksek sesle konuşmaya devam eden Putin ise, "Bu iş bir ayda bitecek. Sana söylüyorum, bir ayda. İçinde olduğumuz koşulları anlamıyor muyuz?" dedi.

Reuters'e göre Manturov, devlet havayolu Aeroflot ile 2,5 milyar dolarlık bir sözleşme yapmakla görevlendirilmişti.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 8
  • Sonsuz Hafıza 1 yıl önce Şikayet Et
    Ekremin kuzeni olmalı. gözlüklü halı benziyor mu ne...
    Cevapla
  • Bandırmalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamda kabahat yok. İBB Başkanına özenmiştir. Baktı ki adam her daim tatilde ama ablası onu Başkanlığa lâyık görüyor. O da belki ben de bir yer kaparım diye düşünmüştür.
    Cevapla
  • suzan 1 yıl önce Şikayet Et
    Vay Bee helal Putine ülkemizde olsa sabahtan akşama kadar bütün devlet yetkililerini fırçalamaktan akşama bitkin düşerdi herhalde..
    Cevapla
  • Bandırmalı 1 yıl önce Şikayet Et
    İBB başkanını azarlamaya bile yetişemezdi....
    Cevapla
  • ramo abi 1 yıl önce Şikayet Et
    sanki savaşa girme konusunda putin bin pişman gibi.
    Cevapla
  • diyeceğim o ki 1 yıl önce Şikayet Et
    Putin herkesin gözü önünde eko yu da azarlasa çok makbule geçecek, o her gün tatilde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü