Bosna Hersek esnaf birliği programı gerçekleşti

Bosna Hersek AK Parti Esnaf Birliğinin Bosna’da düzenlediği akşam yemeği programına Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Uluslararası Aliya Düşünce Derneği Onursal Başkanı Yalçın Topçu video konferans ile katılım sağladı.

Bosna Hersek esnaf birliği programı gerçekleşti
Bosna Hersek esnaf birliği programı gerçekleşti
GİRİŞ 05.05.2023 01:46 GÜNCELLEME 05.05.2023 01:47
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Uluslararası Aliya Düşünce Derneği Onursal Başkanı Yalçın Topçu video konferans ile katıldığı toplantıda şu ifadeleri kullandı:

“Değerli katılımcılar, Anadolu’da bir söz vardır, gerçek dostlar gökyüzündeki yıldızlar gibidir; onları her zaman göremezsiniz ama zor zamanlarınızda sizin için hep var olduklarını ve koşarak geleceklerini bilirsiniz.

Türk milleti de tarihin her döneminde, sağına soluna bakmadan, her şartta ve her zaman, İnsanlığın İzzeti Bilge Lider Aliya’nın evlatları olan Boşnak kardeşlerinin ve Saray Bosna’nın yanında yer almış ve dünya durdukça da almaya devam edecektir.

Türkiye, devlet millet el ele, Bosna Hersek'in ve Boşnak kardeşlerimizin güvenliğine ve istikrarına, refahının yükselmesine ve her alanda kalkınmasına büyük önem vermekte ve desteklerini sürdürmektedir.

Asrın deprem felaketini yaşayan ülkemiz, bir taraftan hızlı bir şekilde yaralarını sararken, diğer yandan da 14 Mayıs’ta yapılacak asrın seçimine hazırlanmaktadır.

Bu seçim sonucunda ya Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği ile Türkiye ve Türkiye’nin dostları ile kardeşleri kazanacak, ya da Türkiye’nin ve Gönül Coğrafyalarımızın karşısında olanların desteklediği ve çeşitli yıkıcı, bölücü ve ahlaki terör örgütlerinin de birlikte olduğu çok parçalı oluşum kazanacak.

Ben inanıyorum ki.. Bilge lider Cennet Mekân Aliya’nın Türkiye’de oy kullanacak olan bütün evlatları yani Boşnak kardeşlerimiz sandıklara giderek, onun son nefesinde Bosna’sını ve halkının emanet ettiği Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer alacaklar ve sadece Ankara’yı değil Adriyatikten-Çin seddine, Galiçya’dan-Yemene iki milyar kardeşlerinin de geleceği için oylarını kullanacaklardır.

14 Mayıs Seçimlerinin ülkemize ve bütün gönül coğrafyamıza hayırlı olmasını diliyor bu kıymetli gayretiniz için emeği geçenlere çok teşekkür ediyor sizleri tekrar saygıyla selamlıyorum”

 

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 56
  • Sedef ERTAŞ 11 ay önce Şikayet Et
    Güzel program olmuş. Ak parti yine farkını gösterdi. Tebrşkler
    Cevapla
  • Ahsen 11 ay önce Şikayet Et
    Tebrik ederiz,Allah yardımcımız olsun
    Cevapla
  • Mehmet Salim 11 ay önce Şikayet Et
    Başarılarınız daim olsun
    Cevapla
  • Bülent 11 ay önce Şikayet Et
    Aliya İzzetbegovic ile Cumhurbaşkanımızın yol birliği, dünyayı algılama ve yorumlama gücü bize yeni ufuklar açacak dikkat ile incelenmeli
    Cevapla
  • Kerim YILDIZ 11 ay önce Şikayet Et
    Ulusal basında bu tarz haberleri göremiyoruz her zman. Yayınlayan lardan Allah razı OLSUN
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dili boğazına kaçan müşterisini böyle kurtardı...
Türk SİHA'lar başrolde: Türkiye, Afrika ülkelerinin devlet gücünü artırıyor!