İsveç'te yaşayan PKK terör örgütü destekçisi eski Yüksekova Belediye Başkanı Ruken Yetişkin, örgütün kanalından seslenerek, tüm destekçilerinin Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na vermesini istedi.

Türkiye'de terör örgütü PKK militanlarının cenazelerine katılan ve terör örgütü PKK'nın propagandasını yapmaktan Türkiye'de çeşitli hükümler giyen Yetişkin, İsveç'te HDP'nin paravan partisi Yeşil Sol'un eş başkanlığını yapıyor.

İsveç'teki seçmeni sandığa gitmesi için örgütün kanalından çağrı yapan Yetişkin, milyonların oy verdiği Recep Tayyip Erdoğan'a diktatör şeklinde hakaretler ederken, Kılıçdaroğlu'na oy istedi.

Seçmenin sandığa gitmesi içinde yalan söyleyen Yetişkin, dün İsveç'te ilk gün kullanılan 6 bin 600 oyunun hepsinin kendilerinin olduğunu öne sürdü. Yetişkin'in, İsveç'te terör örgütü PKK'nın gösterilerinde de boy gösterdiği biliniyor.

Yorumlar 69 Yorum Var
  • Diyar-ı Bekri 22.05.2023 15:49
    apo'yu, selo'yu ve içerideki teröristleri çıkartmak için gandi Kemo'ya destek oluyorlar. Allah fırsat vermesin inşallah.
  • Diyar-ı Bekri 22.05.2023 15:47
    Dikkatimi çekti, sandık başlarında bu mahluktan başka kimse yok mu? Bunlara güvenilmez. Çünkü yalancı ve haindirler.
  • Yurttaş 22.05.2023 15:29
    Bir ülke ki idam yok yöneticisi diktatör....Bu nasıl bir çelişki...Diktatör olan ülkede seçim olmaz olsada 49,5 la kaybetmez... Hergün binlerce insan idama edilir işkence görür...
  • bu gözden kaçmaz 22.05.2023 14:50
    sizler birer vatan hainisiniz umarım türkiye gelme ve girmeye çalışırsınız. bekliyoruz.
  • VATAN EVLADI 22.05.2023 14:02
    Bunlar ne çirkef mahlukat, reis diktatör olsaydı özellikle siz, vatan haini hayasızlar başta olmak üzere ülkede kim konuşmaya cesaret edebilirdi?
Daha fazla yorum görüntüle