Türkiye onu "En iyi Türk ölü Türk" sözüyle hatırlıyor... Theodoros Pangolos öldü!

2018 yılında sarf ettiği "En iyi Türk ölü Türk" sözüyle büyük tepki çeken, Yunanistan'da PASOK partisi hükümetlerinde birçok kez bakanlık yapan Theodoros Pangolos 84 yaşında hayatını kaybetti.

Türkiye onu "En iyi Türk ölü Türk" sözüyle hatırlıyor... Theodoros Pangolos öldü!
Türkiye onu "En iyi Türk ölü Türk" sözüyle hatırlıyor... Theodoros Pangolos öldü!
GİRİŞ 31.05.2023 22:51 GÜNCELLEME 31.05.2023 23:16

Yakınları, sosyal medyada yaptığı paylaşımda "Sevgili Theodoros Pangalos'umuz evinde, ailesi ve yakınlarının yanında, sessizce aramızdan ayrıldı." ifadelerine yer verdi.

Yunanistan'ın Elefsine kentinde 1938'de doğan Pangalos, merkez solda yer alan PASOK partisi ile uzun yıllar siyasette aktif rol aldı.

Pangalos, Başbakan Yardımcılığı, Dışişleri Bakanlığı, Kültür Bakanlığı, Ulaştırma Bakanlığı, Kültür Bakan Yardımcılığı gibi görevlerde bulundu.

"EN İYİ TÜRK ÖLÜ TÜRK" DEMİŞTİ

2018 yılında Skai Radyo’da bir programa katılan Pangolos'un Türkler hakkında kullandığı skandal ifadelerle büyük tepki çekmişti. Eski bakan, “Yunanistan’ın büyük bir Türkiye sorunu var. Düşmanımız, biz ne kadar iyi niyet gösterirsek gösterelim vazgeçmiyor” diye konuşmuş ve “En iyi Türk ölü Türk’tür. Buna inanıyorum çünkü hiç iyi bir Türk ile karşılaşmadım” şeklinde skandal ifadeler kullanmıştı.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Yazı İşleri Müdürü
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 73
  • Hüseyin kurt 3 yıl önce Şikayet Et
    Ateşi bol olsun, bu ülkede "en iyi kurt ölü kürttür" diyenlerin soyu nerden geliyor belli oldu şimdi
    Cevapla
  • Sefer 3 yıl önce Şikayet Et
    Ateşi bol olsun. En iyi en kötüyü Ancak Allah bilir.
    Cevapla
  • asıl yorum 3 yıl önce Şikayet Et
    En iyi yunan ölü yunandır. Şimdi iyi oldun bak:))
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    cehenneme odun olmaya gitmiş
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Hanyayı koyayı gördü şimdi orada kim iyi kim kötü imiş. Yaşasın cehennem böyleleri için
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Nişanlısının önünde bıçaklanarak canice öldürülen gencin görüntüleri ortaya çıktı
CHP'de kurultay süreci başlıyor: Kılıçdaroğlu tarih verdi!