Düzce

Düzce'de görüntülendi! Suya dalabilen tek yırtıcı...

15:19 18 Nisan 2020 2 Yorum Var
Düzce'de görüntülendi!  Suya dalabilen tek yırtıcı...

Suya dalabilen tek yırtıcı kuş özelliği taşıyan Balık Kartalı’nı fotokapanla görüntüledi.



Amerika ve Kanada’da yaşayan, Türkiye’ye sadece göç döneminde gelen ve suya dalma özelliği ile türünün tek örneği olan Balık Kartalı iyi bir balık avcısı olarak biliniyor. Dalarak pençesiyle balık yakalaması ile bilinen Balık Kartalı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından yerleştirilen foto kapanlar ile görüntülendi. Bir göl kenarında suya dalarak çıkarttığı balığı yerken görüntülenen Balık Kartalının yanına diğer kuş türlerinden olan ve yağmacı olarak bilinen saksağanların da gelmesi ve o kuşlara herhangi bir şekilde yemini paylaşmamasının yer aldığı görüntüler sosyal medya da büyük beğeni aldı.



Balık kartalları hava da asılı kalması ve süzülerek avlanması ile meşhur bir kuş türü. Suyun bir metre derinine kadar dalabilen Balık Kartalları, yakaladığı balığın kafasını öne doğru tutarak su yüzüne çıkartabilir.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • hasoli 3 yıl önce Şikayet Et
    vay canina rabbim.neler neler yaratmis ta derelerde denizlerde.pek baliktakalmadiya av cilarin vurmasina gerek yok nasilsa acligindan olur biraz cev reye duyarli olsak hic bir sorun olmiycak koronada cekirgede
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Çiğdem 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu dünya herkesin
    Cevapla
  • yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    HEMEN ÖLDÜRÜN !!! insan imiz nasil olsa cahil barbar bilinc siz ! hakaret mi denidiz ! hadi ya MARDIN DE CEKILMIS OLAN yilan HABERI NE BAKIN barbarmiyiz degilmiyiz karar sizin !
    Cevapla
  • Mukadder 3 yıl önce Şikayet Et
    Yılan haberi nedir?
    İlk beğenen sen ol
  • kaptan44 3 yıl önce Şikayet Et
    cahıl bir kaç fevri olayla insanı nı cahil barbar diyecek kadar cahilde değiliz yılan diyorsun oldu bitti yılan insanları ürküten bir hayvandır insanda ilk refleks onu öldürmek istemesidir ha ben sana o olayda haklılar demiyorum senin dediğininde literatürde yeri yok
  • Deli fişek 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne diyor buuu hangi alfabeden yazıyorsun
  • Ben ten 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne diyon sen ya
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.