Edirne

Edirne'den kısa kısa

13:02 09 Şubat 2018
Edirne'den kısa kısa

Meriç Belediyesi, araç parkına yeni bir minibüs kattı.

Meriç Belediye Başkanı Nihat Yörük, yaptığı yazılı açıklamada, belediye araç parkını modernize etmeye çalıştıklarını bildirdi.

İlçe halkına daha iyi hizmet vermek için çalıştıklarını belirten Yörük, "Belediyemiz araç filosunu gün geçtikçe genişletiyor. Bu kapsamda araç parkına yeni bir minibüs ekledik. İlçemiz halkına hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

-Uzunköprü Belediye Meclisi toplandı

Uzunköprü Belediye Meclisi şubat ayı olağan toplantısı yapıldı.

Uzunköprü Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Enis İşbilen başkanlığında Atatürk Kültür Merkezi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda,13 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Toplantıya, vatandaşlar da katıldı.

- Mahalle muhtarları Kaymakam Özder'i ziyaret etti

Keşan ilçesinde, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Bayram Ali Kalfalar, Yenimescit Mahallesi Muhtarı Fikret Kantar ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Muammer Gizlen, Keşan Kaymakamı Nuri Özder ile Keşan İlçe Emniyet Müdürü Zafer Akcan'ı ziyaret etti.

Ziyarette uyuşturucuyla mücadele konusu ele alındı.

Kalfalar, yaptığı konuşmada, uyuşturucu konusunda, yasal yaptırımların kanunlaşarak yetkili mercilerin elinin güçlendirilmesi gerektiğini ifade ederek, "Biran önce bu konuda tedbirler alınmalı. Yapanın yanına kalmamalıdır." dedi.

Kaymakam Nuri Özder de uyuşturucunun dünyanın sorunu haline geldiğini vurgulayarak, şunları söyledi:

"İmkanlarımız ölçüsünde mücadele etmeye çalışıyoruz. Bu da hep birlikte olmamız gereken bir mücadeledir. Bizler, devlet boyutunda, azim ile mücadelemizi vereceğiz. Halkımızın ve halkımız nezdinde muhtarlarımızın da bize yardımcı olması lazım. Bu tür uygunsuz işlere giren kişilerin, vatandaşlarımız tarafından ilgili yerlere bildirmemiz lazım. Sokaklarımıza, mahallemize sahip çıkmamız gerekiyor. Kötü niyetli kişileri, bu faaliyeti yapmalarını önlemek için tedbirleri hep birlikte alacağız."

Muhtarlar, daha sonra Keşan İlçe Emniyet Müdürü Zafer Akcan'ı makamında ziyaret etti.




YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.