Edirne

Yumurta kuyruğuna ‘koronavirüs’ mesafesi

08:51 20 Mart 2020 2 Yorum Var
Yumurta kuyruğuna ‘koronavirüs’ mesafesi

Edirne Açık Cezaevi İnfaz Kurumu’nun Satış Mağazası’nda yumurta için uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar, korona virüsü sebebiyle girdikleri sırada birbirlerinden uzak bekledi. Sabah 8’den beri bekleyen vatandaşlar kuyruk sırasına girmeden önce maske, eldiven gibi önlemlerini alırken, sırada bekleyen vatandaşlar birbirlerine yakın durmamak için dağınık beklediklerini de dile getirdi.

Sabahın erken saatinde gelen ve kuyrukta çok iç içe durmak istemediği için yumurta kamyonu gelene kadar sıradan dışarda beklediğini belirten 75 yaşında emekli İrfan Destere, “Yumurta bekliyorum. Sabah 7.30’dan beri bekliyorum. Önde iki arkadaş daha var onlarla geldik. Kuyruk uzadı. Bu kuyruk daha da uzar. Virüsle alakası var tabi kuyruğun. Herkes almak istiyor. Buradan alma sebebimiz günlük, taze olduğu için. Senelerdir Cezaevi’nden alıyoruz sucuk, et, manav ürünleri, yumurta, pirinç, fasulye hepsini alıyoruz” dedi.

“ÖNLEMİMİZİ ALDIK”

Yumurta sırası öncesi koronavirüsüne karşı hazırlıklı geldiğini dile getiren Fikriye Güler, “Burasını taze olduğu için tercih ediyoruz. Temiz olduğuna güveniyoruz çünkü torunlarımıza da veriyoruz. Hem lezzetli hem uygun fiyat. Sabah 9’dan beri burada bekliyoruz. Normalde daha erken geliyor ama bugün niye böyle uzadı bilmiyorum. Önlemimizi de eldivenle, ağzımızı kapatarak aldık. Sıramızda bekliyoruz” dedi.

 

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • uygurlu 4 yıl önce Şikayet Et
    yumurtayıda yemeyin yada birkaç kuruş verin bakkaldan alın. bu kuyruktan sonra hiç yumurtada yiyemiyeceksiniz. belki sevdiklerinizde yiyemiyecek
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Fotograf doğruysa amcaların hepsi 60 yaş üstü risk grubu hem dışarıda hem de iç içe sıra bekliyor. Git marketten bakkaldan al bekleyip kendini riske atana kadar kalabalıklardan uzak dur
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.