AÖF kayıt yenileme için son gün! AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi kayıt yenileme tarihlerinde sona gelindi. AÖF yeni kayıt ve kayıt yenileme işlemlerinin nasıl yapılacağı öğrenciler tarafından merak edilen konular arasında bulunuyor. Peki AÖF kayıt yenileme için son gün! AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır?

AÖF kayıt yenileme için son gün! AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır?
AÖF kayıt yenileme için son gün! AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır?
GİRİŞ 14.10.2022 09:09 GÜNCELLEME 17.10.2022 10:25
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencileri 2022-2023 Eğitim, Öğretim dönemi için kayıt yenileme ve yeni kayıt tarihlerini sorguluyor. Fakülte yönetimi tarafından verilen tarihlerin sonuna yaklaşılıyor. AÖF kayıt yenileme 3 Ekim tarihinde başlamıştı. Peki AÖF kayıt yenileme için son gün! AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır?

AÖF KAYIT YENİLEME TARİHLERİ NE ZAMAN?

AÖF kayıt yenileme ve yeni kayıt tarihleri açıklandı. AÖF kayıtları 3 Ekim saat 10.00'da başlayıp 17 Ekim saat 22.00'de son bulacaktır.

AÖF kayıt yenileme

AÖF KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi kayıt yenileme işlemleri aof.anadolu.edu.tr sitesinden yapılmaktadır. Siteye giriş yapıldıktan sonra Öğrenci Otomasyonu bölümünden öğrenci şifresi ya da e-Devlet  şifresi girilmelidir. Kayıt yenileme işlemi, ders seçimi ve ücretin ödenmesi sonrasında tamamlanır. 

ÖDEME İŞLEMLERİ

Ödeme bilgileri ders seçimi sayfasında veya bu işlem sonucu dökümü alınan Kayıt Yenileme Bilgi Dökümü Sayfasında bulunacaktır. Ders seçimi işlemini yapan öğrenciler 2022-2023 Öğretim Yılı Güz Dönemi ödemelerini kayıt yenilemenin son günü olan 17 Ekim 2022 saat 22.30’a kadar; kredi kartı, banka kartı, Ziraat Bankası ATM’leri (kartlı veya kartsız), mobil bankacılık veya internet bankacılığı ile gerçekleştirebilir.

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 1
  • Bil bul 1 yıl önce Şikayet Et
    AÖF çok iyi okul bu şu demek, yarım yamalak baştan savma çalışma ile sittin sene okulu bitirip diploma alamazsın. Sınavlar ctesi 2 ayrı yer, pazar da öyle. Sınav yerleri her zaman evinizden özellikle çok uzak.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış