TEOG sınav sonucu bugün açıklanacak mı? 23 Aralık

2016 - 2017 eğitim öğretim yılında yapılan TEOG sınav sonucu büyük merak konusu oldu. Öğrenciler ve veliler sınav sonucuyla ilgili detayları araştırıyor.

TEOG sınav sonucu bugün açıklanacak mı? 23 Aralık
TEOG sınav sonucu bugün açıklanacak mı? 23 Aralık
GİRİŞ 23.12.2016 10:19 GÜNCELLEME 23.12.2016 10:19

23 Aralık cuma günü itibariyle 2016 TEOG sınav sonucu henüz açıklanmadı. Binlerce öğrencinin girmiş olduğu 1.dönem Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş sınavı sonucu ne zaman açıklanacak? İşte TEOG sınavı ile ilgili tüm merak edilenler

TEOG SINAVI BU HAFTA AÇIKLANIR MI?

2016 - 2017 eğitim öğretim yılı içinde düzenlenen TEOG sınav sonucu bu hafta açıklanmasıyla ilgili Milli Eğitim Bakanlığı'dan açıklama gelmedi. Fakat bazı haber ajanslarında TEOG sınav sonucunun bugün açıklanacağı iddia edildi. Lakin böyle bir açıklamanın olmadığı Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş sınavı sonucunun Ocak ayı içerisinde açıklanacağı belirtildi. 8.sınıf öğrencileri ve velileri ise TEOG sınav sonucunun nereden öğrenileceğini merak ediyor.

TEOG SINAV SONUCUNU NEREDEN ÖĞRENEBİLİRİM?

TEOG sınav sonucu öğrenme ekranı: TEOG sonuçlarını öğrenmek isteyen velilerin ve öğrencilerin öncelikle e-okul.meb.gov.tr sayfasına girerek ''Veli Bilgilendirme Sistemi Giriş'' yapmaları gerekmektedir. Ardından Öğrenci T.C. Kimlik No ve Öğrenci Okul No kutucuklarına doğru bilgileri girdikten sonra e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'ne giriş yapabilirler. e-Okul VBS üzerinden sadece TEOG sınav sonuçları değil aynı zamanda öğrencinin en son notları ve en son devamsızlık bilgisine de ulaşılabiliyor.

teog-e-okul-sınav-sonucu-65465

2016 YAPILAN TEOG SINAVINDA YANLIŞ SORULARI DOĞRU CEVAPLARI GÖTÜRECEK Mİ?

Öğrenciler en çok bu sorunun yanıtını merak ediyor. Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş sınavında yanlışlar doğruları götürecek mi? Daha önce yapılan liselere geçiş sınavları ya da üniversite sınavları başta olmak üzere 4 yanlış cevap 1 doğru soruyu götürürken bu uygulama TEOG sınavları için geçerli değil. Soruya yanlış cevap verseniz de doğru olan cevaplarınız bundan olumsuz etkilenmiyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı