AÖL sınav sonucu açıklandı! 2017 MEB öğrenme sayfası...

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2017 yılında düzenlenen Açık Öğretim Lisesi (AÖL) sınav sonucu açıklandı mı? Binlerce öğrencinin aylardır beklediği AÖL sınav sonucu ne zaman açıklanacak? İşte AÖL sınav sonuç ekranı ve tüm detayları...

AÖL sınav sonucu açıklandı! 2017 MEB öğrenme sayfası...
AÖL sınav sonucu açıklandı! 2017 MEB öğrenme sayfası...
GİRİŞ 20.04.2017 09:19 GÜNCELLEME 20.04.2017 09:19
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

2017 yılı Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 2. dönem sınav sonuçları milyonlarca öğrenci tarafından heyecanla bekleniyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 18-19 Mart 2017 tarihinde düzenlenen AÖL sınavına giren adaylar sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Peki Açık Öğretim Lisesi sınav sonuçları bu hafta açıklanacak mı? AÖL 2. dönem sınav sonuçları yeni gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz...

AÖL SINAV SONUCU BU HAFTA AÇIKLANACAK MI?

18 Nisan salı günü itibariyle AÖL sınav sonucu açıklandı. AÖL tarafından bugün sınav sonucu açıklanacak iddialarına MEB tarafından konuyla ilgili son dakika açıklaması geldi. AÖL sınav sonuçları bugün açıklandı.

Geçtiğimiz sene ikinci dönem AÖL sınav sonucu 25 Nisan tarihinde açıklanmıştı. Sürecin bu yıl da aynı şekilde ilerleyebileceği düşünülüyor. Bu duruma göre ise sonuçların 19 Nisan çarşamba günü erişime açıldı. 

aöl-sınav-sonuc-ekranı

AÖL SONUCU NASIL ÖĞRENİLİR?

2017 Açık lise sınav sonucunu http://aolweb.aol.meb.gov.tr sitesinde açıklanacak. Bu siteye erişim sağlayan öğrencinin T.C. kimlik numarası, daha önce AÖL Müdürlüğü tarafından verilen AÖL öğrenci şifresi ve güvenlik kodu soruluyor. Bu bilgiler ile açık lise öğrenci girişi ekranına giriş yapabilir ve sınav sonucunuzu öğrenebilirsiniz. Sınav sonuçları yazılı olarak öğrenci adreslerine gönderilmeyecek. (Sınav sonucu henüz açıklanmadığı için bağlantı linki şuan aktif değil)

AÖL 3.DÖNEM SINAVI NE ZAMAN?

Açık Lise 3. dönem sınavları ise 01-02 Temmuz 2017 tarihlerinde yapılacak. 3. dönem yapılacak sınavın giriş belgeleri ise 16 Haziran 2017 tarihinden itibaren alınabilecek. Açık Lise öğrencilerine dınav giriş belgesi posta ile gönderilmeyecek. Mutlaka MEB'in aol.meb.gov.tr adresine girerek sınav giriş belgelerini almaları gerekmektedir.

YORUMLAR 5
  • SaDo 6 yıl önce Şikayet Et
    Sinav sonuclarinin bu hafta degil onumuzdeki hafta aciklanacagi yaziyor haberde yani haftaya aciklanacak
    Cevapla
  • elif gülnaz 6 yıl önce Şikayet Et
    benim hala aol de sınav sonuçlarım belli olmamış amma
    Cevapla
  • SaDo 6 yıl önce Şikayet Et
    Dostlar kayit yenileme yaparken halk egitim merkezlerinin sizi kaziklamasina izin vermeyin haksiz yere sizden ucret aliyorlar utanmadan birde 5 tl iken 10 tl cikarmislar sakin vermeyin kayit yenileme ucretini bankaya yatirinca sistemde kaydiniz yenileniyor bizzat kendim denedim 2 gun icinde kaydim acildi halk egitime gitmeden.
    Cevapla
  • güneş 6 yıl önce Şikayet Et
    sizin aol de sınav sonuclaınız belli oldumu
    Cevapla
  • hande 6 yıl önce Şikayet Et
    evet bnde kac yildir giriyorum her kayıtta kitap almayada gitmem buna rağmen kayıt için gidip 5 tl ödüyordum :(
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!