12 - 13 Ocak AÖF sınav yerleri! Açıöğretim fakültesi sınav takvimi...

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) güz dönemi final sınav yerleri için öğrenciler gözünü öğrenci sistemine çevirdi. Peki 12 - 13 Ocak 2019 tarihinde düzenlenecek olan AÖF sınav giriş belgesi ne zaman erişime açılacak?

12 - 13 Ocak AÖF sınav yerleri! Açıöğretim fakültesi sınav takvimi...
12 - 13 Ocak AÖF sınav yerleri! Açıöğretim fakültesi sınav takvimi...
GİRİŞ 03.01.2019 11:00 GÜNCELLEME 03.01.2019 11:00

Açıktan üniversite eğitimine devam edenlerin merak ettiği AÖF final sınavı yerleri için geri sayım başladı. 12 Ocak cumartesi ve 13 Ocak pazar günü iki oturum şeklinde düzenlenecek olan AÖF sınavları giriş yerleri bu hafta içerisinde açıklanması bekleniyor. Konu hakkında resmi açıklama olmamasına karşın geçtiğimiz sınavlarda olduğu gibi AÖF sınavına 10 gün kala giriş yerleri belli oluyor.

 

 

AÖF SINAV GİRİŞ YERLERİ ÖĞRENME EKRANI İÇİN TIKLA

AÖF güz dönemi vize dönemi sınavına katılım sağlayacak olan öğrenciler, Anadolu Üniversitesi'nin resmi internet sayfasında yer alan öğrenci sistemine giriş yaparak sınav giriş belgesine erişebilecekler. AÖF sınav giriş belgesinin görüntülenebilmesi için T.C. kimlik no ve öğrenci şifresinin sisteme girilmesi yeterli.

 

 

AÖF SINAVINA GİRMEK İÇİN GEREKLİ BELGELER

- Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi
- Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi
- Fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askeri öğrenciler için askeri kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar, yurt dışında yapılan sınavlarda o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.

2018 - 2019 AÖF SINAV TAKVİMİ

AÖF Güz Dönemi Dönem sonu sınavları 12-13 Ocak tarihlerinde uygulanacak.

Bahar Dönemi ara sınavları 13-14 Nisan 2019'da. Dönem Sonu sınavları ise 25-26 Mayıs'ta yapılacak.

AÖF üç ders sınavı 20 Temmuz 2019'de gerçekleşecek. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı