Bakan Selçuk: Çok şanslıyız ki senin gibi öğrencilerimiz var

10. sınıf öğrencisi Ayşenur Doludağ'ın inek otlatırken EBA Canlı derse katılması ile ilgili sosyal medyaya düşen görüntüleri Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un kadrajından kaçmadı. Bakan Selçuk, Manisa Manisa Şehit Fatih Kalu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi olan ve Balıkesir’de yaşayan Doludağ’a övgüler yağdırdı.

Bakan Selçuk: Çok şanslıyız ki senin gibi öğrencilerimiz var
Bakan Selçuk: Çok şanslıyız ki senin gibi öğrencilerimiz var
GİRİŞ 17.05.2020 20:49 GÜNCELLEME 17.05.2020 21:27
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

İnek otlatırken EBA Canlı derse katılan Manisa Şehit Fatih Kalu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi (Proje Okulu) 10. sınıf öğrencisi Ayşenur Doludağ’ın o anları Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Paylaşım kısa sürede çok sayıda beğeni topladı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk sosyal medya hesabından Ayşenur Doludağ’ın EBA’ya yansıyan inek otlatırken çekilen fotoğrafıyla birlikte şu ifadeleri paylaştı: “Sevgili Ayşenur... Ben de köyde bir yandan inek güder, bir yandan kitap okurdum demek isterdim. Ama bizde inek vardı, kitap yoktu :) Bu imkanların daha fazlası bizim görevimiz, sizin hakkınız. Fakat biz çok şanslıyız ki senin gibi öğrencilerimiz var. Ailene selamlar.”

AYŞENUR AİLESİNE ÇOBANLIK VE ÇİFTÇİLİK YAPARAK YARDIM EDİYOR

Ayşenur Doludağ adlı öğrencinin ailesine çobanlık ve çiftçilik yaparak yardım ettiği aynı zamanda da internet üzerinden öğretmenlerin verdiği EBA canlı derslere tarlasından katıldığı öğrenildi. Balıkesir’in Sındırgı ilçesine bağlı Bayraklı köyünde ikamet eden öğrenci ailesine hayvancılığın dışında salatalık ekerek de diğer 2 kardeşi ile beraber yardımcı oluyor.

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 24
  • raan 3 yıl önce Şikayet Et
    ikinizede maşaallah,yurdumun vatanımın güzel insanları,özlediğimiz bir davranış ve samimi bir görüntü.sevgi ve saygılarımızla.....
    Cevapla
  • Malatyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Hayvan güdmenin kolay olduğunu sananlar okadar basit iş değil yazın ayrı kışın ayrı hava şartları var o güneşin alnından havanlamı uğraşasın kendinlemi uğraşasın
    Cevapla
  • Vanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Helal sana
    Cevapla
  • FAKIR MENDEBUR 3 yıl önce Şikayet Et
    Sana helal olsun güzel yürekli kız. Allah senden annenden babandan razı olsun. Bizim yeğenler olsa utanır sıkılırdı yerin dibine girerdi arkada inek görünecek diye. Köylü olsalar köylü olmaktan utanirlardi. Sarayda dogmuslar ya !!! Kimin ne düşündüğüne bakmadan , Kim ne der ne düşünür takmadan olduğun gibi kendini göstermen bile senin ahlakinin kalbinin güzelliğini göstermeye yeter. Allah yar yardımcın olsun , zihin açıklığı versin, ahlakını aklını zekanı hafızanı üstün kılsın , dünyada ahirette iyilikler versin.
    Cevapla
  • Sinan 3 yıl önce Şikayet Et
    Amin amin amin
    Cevapla
  • barbaroslar geliyor 3 yıl önce Şikayet Et
    böyle ögrencilerede böyle milli egitim bakanınada bravo .ziya selçuk gerçekten işini iyi yapan temiz bir insan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu