AÖF kayıt yenileme ve yeni kayıt tarihleri! 2020 Anadolu Üniversitesi AÖF kayıt takvimi

Anadolu Üniversitesi AÖF 2020 kayıt takvimini adaylara duyurdu. AÖF yeni kayıt ve kayıt yenileme için az bir süre kaldı. AÖF yeni kayıt ve kayıt yenileme işlemi anadolu.edu.tr adresi üzerinden yapılabilecek. Adaylar Açıköğretim Fakültesine YKS puanı, 2. üniversite ve DGS ile kayıt yaptırabilecek. İşte 2020 AÖF kayıt takvimi...

AÖF kayıt yenileme ve yeni kayıt tarihleri! 2020 Anadolu Üniversitesi AÖF kayıt takvimi
AÖF kayıt yenileme ve yeni kayıt tarihleri! 2020 Anadolu Üniversitesi AÖF kayıt takvimi
GİRİŞ 09.09.2020 17:09 GÜNCELLEME 09.09.2020 17:09

Güz dönemi AÖF kayıt yenileme ve yeni kayıt tarihleri  Anadolu Üniversitesi Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültesine kayıt yaptıracak adaylar tarafından merak ediliyor. Anadolu Üniversitesi 2020-2021 eğitim yılı kayıt takvimini duyurdu. Peki AÖF kayıt yenileme ve yeni kayıt ne zaman yapılacak? Kayıt yaptırmak isteyen adaylar ücretleri anlaşmalı bankalara yatırdıktan sonra AÖF bürolarından başvuru yapabilecek. Her yıl binlerce aday Açıköğretim Fakültesinden mezun olarak lisans diploması sahibi oluyor.  İşte 2020 yılı AÖF kayıt tarihleri…

 

 

AÖF YENİ KAYIT NE ZAMAN YAPILACAK?

 

Anadolu Üniversitesi AÖF’e yeni kayıt olacak adaylar için kayıt işlemleri 31 Ağustos’ta başlayacak ve 10 Eylül 2020 tarihinde sona erecek. AÖF'e Dikey Geçişle kayıt yaptıracak adaylar ise 28 Eylül'de kayıt işlemini gerçekleştirebilecek.

AÖF YENİ KAYIT NASIL YAPILIR?

Anadolu Üniversitesinin merkezi açıköğretim sistemine göre öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin önlisans ve lisans programlarına kayıt olmanın pek çok yolu bulunmaktadır.

AÖF YENİ KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

En az lise veya dengi okul mezunu olacak/olan adaylar için Yeni Kayıt+

Meslek Yüksekokulları ve Açıköğretim Fakültesinin önlisans programlarından mezun olacak/olan adaylar için Dikey Geçiş

Örgün öğretimde öğrenci olup açıköğretim sistemiyle öğrenimine devam etmek isteyen öğrenciler için Yatay Geçiş

 Herhangi bir yükseköğretim programından mezun olanlar ile halen öğrenim gören öğrenciler için İkinci Üniversite

Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinden mezun olanlar başvuru yapabilirler ancak halen kayıtlı olanlar başvuru yapamazlar.


AÖF KAYIT YENİLEME  NE ZAMAN YAPILACAK?

Açıköğretim Fakültesi kayıt yenileme işlemleri bu yıl 5 Ekim tarihinde başlayacak ve 15 Ekim 2020 tarihine kadar devam edecek. Mazeretli kayıtlar ise 16 Ekim Cuma günü yapılacak.

AÖF KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR?

Kayıt yenileme işlemi, Ders Seçimi (Ekle-Sil) ve Kayıt Yenileme Bedelinin Ödenmesiyle gerçekleşecektir.

Ders seçimi yapılmadan bankada ödeme bilgileri oluşmayacak ve öğrenciler kayıtlarını yeniletemeyecektir.

Bahar Döneminde kayıt yeniletecek öğrencilere Fakülte tarafından ders ataması yapılmayacak, öğrenci 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde ders seçebilecektir.

Ders seçimi (ekle-sil) işlemi aof.anadolu.edu.tr adresi Kayıt Otomasyonu bağlantısı Kayıt Yenileme linkinden yapılacaktır.

AÖF İKİNCİ ÜNİVERSİTE KAYIT OLMA!

2. üniversiteye kayıt olmak isteyen adaylar 31 Ağustos- 16 Ekim 2020 tarihleri arasında Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesine başvuru yapabilecekler.

"Herhangi bir yükseköğretim programından mezun olanlar ile Merkezi Açıköğretim ve Uzaktan Eğitim Sistemine göre eğitim-öğretim yapan fakülteler dışında yükseköğretim programında kayıtlı öğrenciler açıköğretim sistemine göre öğretim yapan fakültelere İnternet başvurularını aşağıda bulunan adresten yapabilirler."

AÖF 2. ÜNİVERSİTESİ BAŞVURU YAPMA 

AÖF 2020-2021 EĞİTİM YILI TAKVİMİ!

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!