Meslek lisesi öğrencileri stajlarına devam edebilecek

Mesleki eğitim merkezine kayıtlı çırak öğrenciler ile mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören 12'nci sınıf öğrencileri işletmenin talebi ve velisinin izni ile 30 Kasım'dan itibaren stajlarına devam edebilecek.

Meslek lisesi öğrencileri stajlarına devam edebilecek
Meslek lisesi öğrencileri stajlarına devam edebilecek
GİRİŞ 24.11.2020 21:32 GÜNCELLEME 24.11.2020 21:32
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü "Yüz Yüze Eğitime Ara Verilen Tarihlerde İşletmelerde Beceri Eğitimi ve Staj"lara ilişkin il milli eğitim müdürlüklerine yazı gönderdi. 

Resmi ve özel örgün eğitim ile hayat boyu öğrenme kurumlardaki tüm eğitim ve öğretim faaliyetlerine 20 Kasım 2020-4 Ocak 2021 tarihleri arasında uzaktan eğitim yoluyla devam edileceği anımsatılan yazıda, işletmeler tarafından yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına yönelik tedbirlerin alınması şartıyla işletmelerde beceri eğitimine giden mesleki eğitim merkezine kayıtlı çırak öğrenciler ile mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören 12'nci sınıf öğrencilerinin, işletmenin talebi ve velisinin izni ile 30 Kasım'dan itibaren staj uygulamalarına devam edebileceği kaydedildi. ​​​​​​​

 

YORUMLAR 9
  • Karadeniz 3 yıl önce Şikayet Et
    ya kardesim bi yapmayacak diyorsunuz bi yapacak diyorsunuz,bu cocuklarin ne günahı var ya bunlar insan degil mi bunlarin ailesi yok mu... herkes ne zaman egitime baslarsa bu çocuklarda o zaman staja gitsinler
    Cevapla
  • MURAT ÖZTÜRK 3 yıl önce Şikayet Et
    Çoğu işletme ben dahil stajları iptal ettik. Baştan bunu açıklamaları lazımdı. Yazık oldu çocuklara.
    Cevapla
  • Sanatkâr 3 yıl önce Şikayet Et
    Sanatkâr
    Cevapla
  • Hakkı Devrim 3 yıl önce Şikayet Et
    Kendi çocuğunu pamuklara saran, garibanın çocuğunu covit tedbirlerini itina ile alan işletmelere!! ek ders ücreti almak için iknaya çalışan öğretmenlerimizin günü KUTLU OLSUN!
    Cevapla
  • Asd 3 yıl önce Şikayet Et
    Okul idarecileri bile okula gelmiyorlar stajer çocuklar mi gitsin..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi