AUZEF sınav sonuçları tarihi: AUZEF 2020-2021 güz dönemi vize sonuçları ne zaman açıklanacak?

AUZEF sınav sonuçları, için heyecanlı bekleyiş başladı. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi güz dönemi ara sınavları pandemi sebebiyle online olarak gerçekleştirildi. 21 Kasım’da başlayan vize sınavları 29 Kasım tarihinde sona erdi. Peki AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte AUZEF 2020-2021 sınav sonuç tarihleri…

AUZEF sınav sonuçları tarihi: AUZEF 2020-2021 güz dönemi vize sonuçları ne zaman açıklanacak?
AUZEF sınav sonuçları tarihi: AUZEF 2020-2021 güz dönemi vize sonuçları ne zaman açıklanacak?
GİRİŞ 01.12.2020 09:20 GÜNCELLEME 01.12.2020 09:20

AUZEF güz dönemi sınavları dün itibariyle sona erdi. Sınava katılım gösteren binlerce Açık ve Uzaktan eğitim öğrencisi sonuçlar için İstanbul Üniversitesinden gelecek açıklamaya kilitlendi. 2020-2021 eğitim öğretim yılında vize sınavlarından aldıkları notlara göre  final yani dönem sonu sınavlarına hazırlıklara başlayacak adaylar sonuçların açıklanacağı tarihi araştırıyor. Öğrenciler sınav sonuçlarını aos.istanbul.edu.tr adresi ( İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Öğrenci Ekranı) üzerinden AKSİS kullanıcı adı ve parolasıyla öğrenebilecek. Peki 2020 AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AUZEF 2020-2021 eğitim yılı akademik takvimi açıklandı. İşte AUZEF güz dönemi vize sonuç tarihi…
 
AUZEF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?
 
İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi güz dönemi sınav sonuçlarıyla ilgili resmi bir açıklama henüz yapılmadı. Geçtiğimiz dönem gerçekleştirilen sınav sonuçları sınavın sona ermesinden 3 gün sonra öğrencilerin erişimine açılmıştı. AUZEF güz dönemi vize  sonuçlarının bu hafta içerisinde adayların erişimine açılması bekleniyor.
 
Sınav sonuçlarını sorgulamak isteyen adaylar aşağıda bulunan adres üzerinden direkt sorgulama yapabilir veya dilediği takdirde aos.istanbul.edu.tr adresinde bulunan öğrenci ekranından AKSİS kullanıcı adı ve şifreleriyle sonuçları görüntüleyebilir.

2020-2021 AUZEF SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ
 
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AUZEF 2020-2021 AKADEMİK TAKVİM

 

 

 AUZEF 2020-2021 SINAVLARI NASIL DEĞERLENDİRİLİR?

 

Öğrencilerin, yarıyıl/yıl içi etkinlik notlarına bakılmaksızın bir dersten koşullu veya doğrudan geçebilmeleri için açıköğretim programlarında yarıyıl/yılsonu sınavından 100 (yüz)tam puan üzerinden en az 40 (kırk), uzaktan öğretim programlarında ise en az 50 (elli) puan almaları gerekir. Bitirme/bütünleme sınavında bu değerlerin altında not alan veya bu sınavlara girmeyen öğrenciler FF harf notu alarak başarısız sayılır.

Ham Başarı Notu (HBN), öğrencilerin yarıyıl/yıliçi etkinlikleri ve yarıyıl/yılsonu
sınavından aldığı puanın ağırlık katsayısına göre ortalamasının alınması ile hesaplanan
puandır. Fakültemiz programlarında HBN, yarıyıl/yıl içi etkinleri için toplamda %40;
yarıyıl/yılsonu sınavı için %60 oranında ağırlık katsayısı kullanılarak hesaplanır.

HBN’si 35’in altında kalan ve/veya bitirme/bütünleme sınavına hakkı olduğu hâlde
girmeyen ya da devamsızlık sebebi ile giremeyen öğrencilerin notları bağıl değerlendirme sistemindeki hesaplamaya dâhil edilmez. Bunlardan HBN’si 35’in altında kalan ve/veya bitirme/bütünleme sınavına girmeyen öğrenciler doğrudan FF harf notu alarak kalırlar.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi