2020 AUZEF sınav sonuçları açıklandı mı? Bunu yapanların sınavları iptal olacak!

Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi sınavları 21-29 Kasım 2020 tarihleri arasında online olarak düzenlendi. AUZEF sınavlarına katılan binlerce aday sınav sonucunun açıklanacağı tarihi araştırıyor. Peki AUZEF güz dönemi sonuçları ne zaman açıklanacak? İstanbul Üniversitesi online sınavlarla ilgili kopya açıklama yaptı. AUZEF sınav sonuçları esinav.istanbul.edu.tr adresinden AKSİS kullanıcı adı ve şifreyle öğrenilecek

2020 AUZEF sınav sonuçları açıklandı mı?  Bunu yapanların sınavları iptal olacak!
2020 AUZEF sınav sonuçları açıklandı mı? Bunu yapanların sınavları iptal olacak!
GİRİŞ 06.12.2020 09:17 GÜNCELLEME 06.12.2020 09:17

AUZEF sınav sonuçları, Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesinde eğitimlerini sürdüren öğrenciler tarafından merak ediliyor. Pandemi sebebiyle uzaktan yapılan online sınavlar 29 Kasım tarihinde sona erdi. Güz dönemi vize sınavlarına katılan adaylar AUZEF sınav sonuçları tarihini araştırıyor.  YÖK online olarak gerçekleştirilen Açıköğretim Fakültesi sınav güvenliğiyle ilgili açıklama yapmasının ardından İstanbul Üniversitesi sınav sorularını paylaşanların ilgili ders sınavlarının iptal edileceğini duyurdu. Peki AUZEF 2020 sınav sonuçları ne zaman, nereden açıklanacak? İşte İÜ AUZEF güz dönemi vize sınav sonuç takvimi!
 
AUZEF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?
 
İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi sınavları 21-29 Kasım tarihinde online olarak gerçekleştirildi. AUZEF sınav sonuçları tarihi ile ilgili resmi bir açıklama henüz yapılmadı. AUZEF güz dönemi vize sonuçlarının 10 gün içerisinde öğrencilerin erişimine açılması bekleniyor.

 

 


 
Sonuçlar açıklandığında adaylar aşağıda bulunan direkt adres üzerinden AUZEF sınav sonuçlarını sorgulayabilir. Sonuçlar esinav.istanbul.edu.tr adresinden AKSİS kullanıcı adı ve şifreyle sorgulanabilecek.
 
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİNDEN KRİTİK AÇIKLAMA!
 
İstanbul Üniversitesi, sosyal medya platformlarından soru paylaştığı tespit edilen öğrencilerin sınavlarının iptal edildiğini açıkladı. İşte yapılan o açıklama;
 
Sınav İptallerine İlişkin Duyuru
 
“Sosyal medya ortam/ortamlarında soru paylaştığı tespit edilen öğrencilerin sınavları iptal edilmiştir. Sınav süreci boyunca ve sonrasına soru paylaştığı tespit edilen öğrencilerin ilgili derse ait sınavı iptal edilecek ve herhangi bir mazeret kabul edilmeyecektir.”
 
AUZEF 2020-2021 AKADEMİK TAKVİM!

 

 

2020-2021 AUZEF DERS GEÇME NOTU KAÇ? 

Sınav sonuçlarının değerlendirilmesinde uzaktan eğitim programlarında 4 yanlış 1
doğruyu götürmez, açıköğretim programlarında 4 yanlış 1 doğruyu götürür.
Bir öğrencinin değerlendirmeye katılabilmesi için açıköğretim programı öğrencileri için
bitirme ve telafi sınavlarında en az 40, uzaktan öğretim programlarında en az 50 alma
zorunluluğu vardır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Manipülasyonun havada uçuştuğu günlerde hatırlamak ve unutmamak kadar değerli ne olabilir
Seçim için hazırlıklar tamam! İlk önce o şehirlerin sonuçları gelecek