AÖF sınav sonucu sorgula | Anadolu Üniversitesi güz dönemi final sonuçları açıklanıyor...

AÖF final sonuçları açıklandı mı? Anadolu Üniversitesi Açıköğretim dönem sonu sınavları online olarak yapıldı. 25 Ocak’ta sona eren sınavın ardından gözler sonuçların açıklanacağı tarihe çevrildi. İktisat ve İşletme online sınav sonuçları anadolu.edu.tr adresinden öğrenci hesabıyla öğrenilecek. Final sınavı notları dönem sonu ortalamasına % 75 etki edecek. İşte AÖF sınav sonucu sorgulama ekranı!

AÖF sınav sonucu sorgula | Anadolu Üniversitesi güz dönemi final sonuçları açıklanıyor...
AÖF sınav sonucu sorgula | Anadolu Üniversitesi güz dönemi final sonuçları açıklanıyor...
GİRİŞ 28.01.2021 14:08 GÜNCELLEME 28.01.2021 14:08

AÖF güz dönemi final sonuçları nasıl sorgulanır? 2 yıllık ve 4 yıllık üniversite eğitimlerini açıktan sürdüren binlerce aday geride bıraktığımız hafta sonu düzenlenen AÖF final sınavlarına katılım gösterdi. Pandemi nedeniyle öğrenciler çevrimiçi otomasyon ile sınav oldu. Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültesi sınavlarında sorumlu oldukları her dersten adaylara toplam 30 soru yöneltilirken 40 dakika süre tanındı. AÖF’ten mezun olmak isteyen ve dersleri başarıyla tamamlamak isteyenler AÖF final sınavı sonuçlarının açıklanacağı tarihe odaklandı. Anadolu Üniversitesi sonuçları anadolu.edu.tr adresinden erişime açacak. Peki AÖF güz dönemi final sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte AÖF sınav sonuç sorgulama ekranı!

AÖF FİNAL SINAVI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Anadolu Üniversitesi final sınavları bugün  23.59 itibariyle tamamlanacak. Sınavlarını bitiren binlerce AÖF öğrencisi sonuçların açıklanacağı tarih ile ilgili araştırma yapıyor. Anadolu Üniversitesi sınav sonuçlarıyla ilgili yapılan açıklamada” “Sınav sonuçları sınavla ilgili tüm süreçler tamamlandığında açıklanacaktır. Sonuçlar ile ilgili duyurular için kurumsal sosyal medya hesaplarımız ile web sitemizi takip edebilirsiniz.” ifadeleri yer aldı.

AÖF güz dönemi ara sınav sonuçları sınavların tamamlanmasından 4 gün sonra erişime açılmıştı.  Anadolu Üniversitesinin AÖF güz dönemi final sınavlarının da benzer tarihlerde açıklanması bekleniyor. 

KOPYA ÇEKEN ÖĞRENCİLERİN SINAVI İPTAL OLACAK!

Anadolu Üniversitesi, online gerçekleştirilen ara sınav sonrasında sınav kurallarına uymadığı tespit edilen 3 bin 49 öğrencinin sınavlarının komisyon tarafından iptal edildiğini duyurmuştu. Yapılan açıklamaya göre sosyal medya hesaplarından iletişim kuran ve kopya grupları kuran öğrencilerin olduğu ve sınav güvenliği için gerekli önlemlerin alındığı vurgulandı. Dönem sonu sınavı olarak bilinen final sınavlarında da sınav kurallarını ihlal eden öğrenciler tespit edilecek ve sınavları geçersiz sayılacak. İşte yapılan açıklama;

AÖF FİNAL SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

Anadolu Üniversitesi tarafından online olarak gerçekleştirilen sınavların sonuçları anadolu.edu.tr adresinden erişime açılacak. Adaylar sorumlu tutuldukları derslerden aldıkları sınav notlarını e-devlet girişi ile veya Anadolu Üniversitesi öğrenci hesabı girişi ile sorgulayabilecek. Aşağıda bulunan sonuç adresi, sınav sonuçları açıklandığında aktif hale gelecektir.

AÖF FİNAL SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ 

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ DERS GEÇME NOTU DEĞİŞTİ!

Anadolu Üniversitesi bu eğitim döneminde yaptığı değişiklikle ders geçme notunu 25’den 35’e yükseltti. Online olarak düzenlenen ara sınavların dönem sonuna etkisi %25 olarak belirlenirken final sınavları not ortalamasına %75 olarak etki edecek. AÖF ara sınav ve final sınavı sonucunda ders ortalaması 35’in altında olan adaylar dersten başarısız sayılacak. İşte Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültesi harf notu sistemi;

2020-2021 AÖF BAHAR DÖNEMİ TAKVİMİ!

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bahar dönemi kayıtları 15 Şubat Pazartesi günü başlayacak. Kayıt yenileme işlemi yapmak isteyen adaylar internet üzerinden başvurularını 25 Şubat 2021 tarihine kadar yapabilecek. Mazeretli kayıtlar ise 26 Şubat tarihinde olacak. İşte detaylı 2020-2021 AÖF sınav takvimi;

Bahar Dönemi Ara Sınavı 10 - 11 Nisan 2021

Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 29 - 30 Mayıs 2021

Yaz Okulu Sınavı 08 Ağustos 2021

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı