Sosyal medya hesabından öğrencileri ile yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Sınıf öğretmeni  Murat Turgut, Haber7.com'dan Gamze Türk'e konuştu.  Murat Turgut, öğrencileri ile buluştuğu için mutlu olduğunu belirterek, maske ve mesafe konusuna azami dikkat ettiklerini söyledi.

Bakanlığın aldığı karar doğrultusunda okula gönderilen maske ve dezenfektanın kullanımına özen gösterdiklerini anlatan Murat Turgut"Ben bir köy okulundayım. Velilerimizle alınması gereken tedbirler konusunu daha önceden konuşmuştuk. Okulun ilk gününde de Maske, mesafe ve hijyen kurallarınaa uymaya özen gösterdik." dedi. 
 
"Buradan tüm velilerimize sesleniyorum" diyen Murat Turgut, "Bu kurallara lütfen uyalım, aşı olmadıysak olalım. Bu hem ülkemiz, hem çocuklarımız hem de hepimiz önemli bir durumdur" dedi. 

Okulun ilk günü olması dolayısıyla geçmişte adaptasyon sürecinde sıkıntılar yaşandığını bunun normal olduğunu söyleyen Murat Turgut, kendi öğrenci ve velileri için böyle bir sorun oluşmadığını çünkü yaz tatili boyunca öğrenci ve öğrencileri ile görüntülü konuşmayı sürdürdüğünü belirtirken "Aramıza sosyal mesafe girdi, ama gönül bağımızı korumuş olduk" dedi.

Yorumlar 0 Yorum Var