Kabine toplantısı sonrası Başkan Erdoğan'dan yüz yüze eğitim açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısının ardından açıklamada bulundu. Erdoğan, yüz yüze eğitimle ilgili merak edilen soruya yanıt verdi.

Kabine toplantısı sonrası Başkan Erdoğan'dan yüz yüze eğitim açıklaması
Kabine toplantısı sonrası Başkan Erdoğan'dan yüz yüze eğitim açıklaması
GİRİŞ 27.09.2021 20:59 GÜNCELLEME 27.09.2021 21:00
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sona erdi. Yaklaşık 3 saat süren toplantının ardından Erdoğan, gündem dair önemli açıklamalarda bulundu.



ERDOĞAN'DAN YÜZ YÜZE EĞİTİM AÇIKLAMASI

Yüz yüze eğitim konusuna da değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Eğitim, hükümetlerimiz döneminde en büyük yatırım yaptığım alandır. Salgın sürecinden uzaktan yürütülen eğitim öğretim faaliyetlerinin yüz yüze eğitiminin yerini alamadığını gördük. Onun için bu sene yüz yüze eğitim için kararlı bir tutum ortaya koyduk. 6 Eylül'de başlayan eğitim faaliyetleri alınan tedbirlerle başarı ile yürütülüyor. 1,5 yıllık aranın ardından elbette ufak tefek aksaklıklar olmuştur. Ama bunlarda ilgili kurumlarımız tarafından süratle giderilmiştir. 722 milyonluk ödeneği yerlerine ulaştırdık. Öğretmenlerimizin aşılama oranları artarken velilerimizi ve aşı sırası gelen öğrencileri de aşı olmaya davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 6
  • Hatice 2 yıl önce Şikayet Et
    Kapansın demiyoruz tam gün yapan ilköğretim okulu devlet okulu ikili eğitime geçsin ders saatleri kısıtlamalı öğle arası kaldırılmalı tenefus araları kısaltılmali sabahçı öğlenci olmalı 38 kişilik sınıf ya okul kalabalık önümüz kış neden ikili eğitime geçirilmiyor Ayşe sönmez ilköğretim okulu meram konya .El birliği ile hastalık arttı karantina var gripte var yazık şu öğrencilere ne il MEB ilgilenir ne valilik ne sağlık bakanlığı okul sanki tamgun için uygun okul bahçesi büyük diye herhalde kalabalık yahu iciceler maske mesafe hijyen olamaz bu ortamda yeter ya duyun sesimizi eğitimden vazgeçtik sadece sağlıkları için lütfen ya
    Cevapla
  • Mehmedi 2 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle okullar kapanmamalı. Ayrıca tüm sınıfı karantinaya sokmak akıl tutulmaması.1 haftaya düşsün öğrenci karantinası.Sadece sıra arkadaşları test olsun
    Cevapla
  • gerçek 2 yıl önce Şikayet Et
    Yüz yüze eğitime geçildi eyvallah da dersler 40 dakika öğle arası boşluk var .Tenefüsler 15 dakika öğrenci temas etsin diye bu kadar uğraşılmaz doğrusu pandemi var pandemi dersleri 30 dakika öğle arasının kaldırılması tenefüslerinde 10 dakika olması acil lazım.
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın cumhurbaskanim üniversite ve lise yönünden eğitime büyük katkınız var ama ortaöğretim ile ilgili sıkıntılar büyük ortaokul öğrencileri için derslik sıkıntısı var binada bir çözüm üretin
    Cevapla
  • Gökhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ortaöğretim lisedir ortaokul değildir.
    Cevapla
  • Corumlu19 2 yıl önce Şikayet Et
    Reis sonuna kadar arkandayiz ama yuz yuze egitimde siniflar kapanmaya ve canli egitime gecmeye başladi..ögrenciler ve ailelerinde hizla pozitiflik artiyor...bu durum boyle giderse yakinda okullarda ders işleyecek ogretmen ve ogrenci kalmayacak..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması