Üniversite öğrencileri için ücretsiz Fintech Eğitim Programı

İstanbul’daki Üniversitelerin İşletme ve Yönetim Bilimleri ile Bilgisayar Lisans Programları 4. sınıfına geçmiş tüm öğrencilere yönelik olarak ücretsiz düzenlenen Fintech Eğitim Programına başvurular başladı.

Üniversite öğrencileri için ücretsiz Fintech Eğitim Programı
Üniversite öğrencileri için ücretsiz Fintech Eğitim Programı
GİRİŞ 05.09.2022 12:36 GÜNCELLEME 05.09.2022 12:38

Vakıf Katılım Bankası, Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası, THY Teknoloji destekleriyle FSM Vakıf Üniversitesi tarafından düzenlenen FinTech Eğitim Programı, Saray Mahallesi Dr. Adnan Büyükdeniz Caddesi No: 10 Ümraniye İstanbul adresindeki konferans salonunda, 15 Ekim 2022 ve 31 Aralık 2022 tarihleri arasında her Cumartesi günü yapılacak.

FSM Vakıf Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Turgay GEÇER koordinatörlüğünde yürütülecek FinTech Eğitim Programında, Teknoloji Dersleri Koordinatörü THY Teknoloji A.Ş. Genel Müdürü Dr. Kerem KIZILTUNÇ, Hukuk ve Regülasyon Dersleri İninal Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Bilal ÖZCAN, İş Modelleri ve Tecrübe Paylaşımı dersleri FSM Vakıf Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Turgay GEÇER koordinatörlüğünde yapılacak.

Katılım Belgesi almaya hak kazanan öğrencilerden kurulacak takımlar arası yapılacak İdeathon yarışmasında, birinci takımın her üyesine yurtdışı business class uçak bileti veya 90.000 mil, ikinci takımın her üyesine Avrupa business class uçak bileti veya 30.000 mil, üçüncü takımın her üyesine Avrupa ekonomi class uçak bileti veya 20.000 mil THY Teknoloji tarafından hediye edilecek. İdeathon, THY Teknoloji tarafından bilahare açıklanacak koşullara göre organize edilecek.

FinTech Eğitim Programı hakkında detay bilgi https://fsmsem.fsm.edu.tr/ internet adresinde veriliyor.

 

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?