Kaçak telefona geçit yok

İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri havalimanında telefon kaçakçılığına darbe vurdu.

Kaçak telefona geçit yok
Kaçak telefona geçit yok
GİRİŞ 09.03.2020 09:31 GÜNCELLEME 09.03.2020 11:46
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, 28 Şubat’ta Rusya’nın başkenti Moskova’dan İstanbul Havalimanı’na gelen B.T’yi şüphe üzerine takibe aldı. Kameralarla izlenen B.T’nin yanındaki iki sırt çantasını R.A isimli kadına verdiği tespit edildi.

 

 

KAMERALARA YAKALANDI

R.A’nın çantaları camlı bölme üzerinden, iç hatlar terminalinde bekleyen Y.A ile E.A’ya verdiği belirlendi. R.A’nın çantaları camlı bölmenin üstünden atmak için yanında getirdiği taburenin üstüne çıktığı anlar da kameralara yansıdı. Çantaları alan iki şüpheli, polislerce yakalandı. Çantalarda yapılan kontrollerde 50 bin lira değerinde 253 kaçak telefon ele geçirildi. Telefonları Rusya’dan getiren B.T ile teslim alan R.A da yakalandı.

 

 

YORUMLAR 2
  • tek parmak 4 yıl önce Şikayet Et
    cep kayit iki bin o da pass kime kayitli ise baskasi kullanmasi yasak cep bozulur yeni cep alirsan yeniden bir kazik daha hic olmazsa avrupa kart olsun millet tr geldigi zaman o kart kullansin kayit gereksiz normal abone den biraz pahali yaparsin millet de eziyet cekmez bir de yerli marka ucuz olsun millet kazik yemesin durmadan kendi halkina kazit atmak haric bir sey dusunmiyor sanki tr cep satanlar vergi veriyor sanki yine o paralar mafia gidiyor hic olmaz avrupa kart cikar millet kayit sorunu cekmesin
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    paraları tek tek dizselerdi daha çok gözükürdü. Hemde o kadar telefonu ne yapacak. Kayıt ettirmek gerek.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı