Ziraat Bankası 0,67 oranlar ile Tatil Kredisi! İlk taksiti acenta ikinci taksiti banka ödeyecek

Ziraat Bankası'nda maaş müşterilerine, emekli ve çalışan müşterilerine ve BES müşterilerine 0,67 faiz oranları ile Tatil Kredisi paketi sunuyor. Acente aracılığı ile alınan kredinin onaylanması halinde ilk 1. taksiti acente ve 2. taksiti banka tarafından ödenecek. Kredinin geri ödemesi ise 9 ay sonra başlayacak. İşte tüm başvuru şartları ve merak edilen detaylar...

Ziraat Bankası 0,67 oranlar ile Tatil Kredisi! İlk taksiti acenta ikinci taksiti banka ödeyecek
Ziraat Bankası 0,67 oranlar ile Tatil Kredisi! İlk taksiti acenta ikinci taksiti banka ödeyecek
GİRİŞ 26.07.2020 15:03 GÜNCELLEME 26.07.2020 15:04

Ziraat Bankası yazın tatile çıkmak isteyen maaş müşterilerine, emekli ve çalışan müşterilerine ve BES müşterilerine 0,67 faiz oranları ile Tatil Kredisi veriyor. Anlaşmalı seyahat acenteleri üzerinden başvuruları alan Ziraat Bankası, krediyi 6 ay ödemesiz 36 ay eşit taksite bölüyor. Ayrıca paket dahilinde kredinin 1. taksitini acente ve 2. taksitini banka ödüyor. Krediyi kullanan müşteri taksitleri geri ödemeye 9 ay sonra başlıyor. Peki Ziraat Bankası Tatil Kredisi başvuru şartları neler? Nasıl başvuru yapılır? İşte detaylar...

 

 

Ziraat Bankası 6 ay ödemesiz 0,49 faiz oranı ile Taşıt Kredisi verecek! Kredi şartları neler?

ZİRAAT BANKASI TATİL KREDİSİ NEDİR?

Ziraat Bankası tarafından tatil yapmak isteyen ve bankamız aracılığı ile maaş alan emekli ve çalışan müşterilerimiz ile bankamız BES müşterilerinin tatil ve seyahat giderlerinin finansman ihtiyacının uygun şartlarda sağlanmasına yönelik verilen Tatil Kredi paketi ürünü.

 

 

TATİL DESTEK KREDİSİ TÜM DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ZİRAAT BANKASI TATİL DESTEK KREDİSİNE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Ziraat Bankası Tatil Destek Kredisi başvurularını anlaşmalı acenteler üzerinden alıyor. Düşük faizli Tatil Kredisine başvurabilmek için anlaşmalı acente üzerinden başvuru talebinin bankaya iletilmesi gerekiyor. Başvuru sonucu kredi değerlendirmesi sonucu müşterinin telefonuna SMS olarak iletiliyor. Kredisi olumlu sonuçlanan müşterilerin ise başvuru tarihi itibariyle 72 saat içinde Ziraat Mobil ve İnternet Şubesi aracılığı ile krediyi kullanması gerekiyor.

ZİRAAT BANKASI FAİZ ORANLARI!

Ziraat Bankası 0,67 faiz oranları ile 6 ay ödemesiz 36 ay eşit taksit seçenekleri Tatil Destek Kredisi imkanı sunuyor.

0,67'DEN NE KADAR KREDİ ALABİLİRİM?

Anlaşmalı acente üzerinden tatil paketi satın almak için başvuran kişilere konaklama bedeli azami 8.000 TL olmak üzere toplam 10.000 TL'ye kadar 6 ay ödemesiz 36 ay vade ile uygun şartlarda finansman imkanı sağlanacak. Kredi tutarının %80'i konaklama bedeli olarak acenteye iletilecek olup, kalan %20'lik kısmı tatil harcamalarında kullanılmak üzere müşterimizin hesabına aktarılacak.