HalkBank 0,99 faiz oranları ile İhtiyaç Kredisi! Kredi başvuru ekranı!

HalkBank, küresel pademiden normalleşme sürecine geçiş ve sosyal hayatın canlanması mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev tekstil, çeyiz, küçük ev aletleri vb. ihtiyaçlarınızın karşılanması adına İhtiyaç kredisi veriyor. 0,99 faiz oranı 36 ay vade imkanı ile 30.000 TL'ye kadar sunulan krediden ise tüm banka müşterileri faydalanabiliyor. İşte Sosyal Hayatı Destek Kredisi başvuru şartları ve tüm detaylar...

HalkBank 0,99 faiz oranları ile İhtiyaç Kredisi! Kredi başvuru ekranı!
HalkBank 0,99 faiz oranları ile İhtiyaç Kredisi! Kredi başvuru ekranı!
GİRİŞ 09.10.2020 13:25 GÜNCELLEME 09.10.2020 13:27

HalkBank, 0,99 faiz oranı 36 ay vade imkanı ile 30.000 TL'ye kadar müşterilerine İhtiyaç Kredisi veriyor. Banka küresel pademiden normalleşme sürecine geçiş ve sosyal hayatın canlanması mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev tekstil, çeyiz, küçük ev aletleri vb. ihtiyaçlarınızın karşılanmasını amaçlıyor. Peki Sosyal Hayatı Destek Kredisi başvuru şartları neler? İşte HalkBank kredi paketine ilişkin merak edilen detaylar...

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi: 0,99 faiz ile 30 bin TL destek kredisi veriyor!

HALKBANK SOSYAL HAYATI DESTEK KREDİSİ NEDİR?

Küresel pademiden normalleşme sürecine geçiş ve sosyal hayatın canlanması ile birlikte; müşterilerimizin mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev tekstil, çeyiz, küçük ev aletleri vb. ihtiyaçlarınızın karşılanmasının amacıyla aylık %0,99’dan başlayan faiz oranı ve 36 aya varan vade seçenekleriyle 30.000 TL'ye kadar Sosyal Hayatı Destek Kredi Paketi hizmete sunulmuştur.

 

 

HALKBANK KREDİ FAİZ ORANLARI 

HalkBank Sosyal Hayatı Destek Kredi Paketi kapsamında anlaşmalı firma ve/veya bayilerden alınması durumunda müşterilenrine 0,99 oranları ile anlaşmalı olmayan firma/bayi/mağazadan alınması durumunda ise yüzde 1,29 faiz oranları ile kredi imkanı sunuyor.

ÖDEME KOŞULLARI NELER?

Dilerseniz anlaşmalı firma ve/veya bayilerinden alınan proforma fatura/kesin fatura ile 30.000 TL’ye kadar kredinizi aylık %0,99 faiz oranıyla ya da Bankamız müşterisi olup anlaşmalı olmayan firma/bayi/mağazadan alınan proforma fatura/kesin fatura ile  %1,29 faiz oranı ile kredi ödemeleri eşit taksitlerle gerçekleştirilebiliyor.

KREDİYE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

HalkBank Sosyal Hayatı Destek Kredisine HalkBank şubelerinden ve resmi internet sitesi üzerinden kolaylıkla başvuruda buluna bilirsiniz.

HALKBANK SOSYAL HAYATI DESTEK KREDİ BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ