Ali Koç'tan otomobil sektörüne rekor yatırım

Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Ford Otosan Gelecek Vizyon Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Koç, "2 milyar euroluk Türk otomotiv sektörünün bugüne kadarki en büyük yatırımını gerçekleştireceğiz" dedi.

Ali Koç'tan otomobil sektörüne rekor yatırım
Ali Koç'tan otomobil sektörüne rekor yatırım
GİRİŞ 16.03.2021 14:39 GÜNCELLEME 16.03.2021 17:01
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Ford Otosan Gelecek Vizyon Toplantısı'nda, Ali Koç, "2 milyar avroluk Türk otomotiv sektörünün bugüne kadarki en büyük yatırımını gerçekleştireceğiz" dedi.

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Koç ''Ford Otosan Gelecek Vizyon Toplantısı''nda açıklamalarda bulundu.

Son dakika haberi: Volkswagen ve Ford'dan iş birliği! Türkiye'de üretecekler

Araç alacaklar dikkat! Taksitli satış dönemi başladı

Koç ayrıca, "Yeni yatırımımızla Kocaeli fabrikamız, Türkiye’nin batarya dahil ilk ve tek elektrikli araç entegre üretim tesisi haline gelecek" ifadelerini kullanırken "10 yıl sürecek bu yatırımı ileriye dönük stratejik bir hamle olarak görüyoruz. Tarihimizin en büyük otomotiv yatırımını yapıyor olmak Topluluğumuzun ve ortağımız Ford Motor Company'nin ülkemize inancının en büyük ispatı" şeklinde konuştu.

Ayrıca, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç ve  Ford Avrupa Başkanı Stuart Rowley'i kabul etti.

YORUMLAR 19
  • mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    ülkemize hayırlı olsun inşallah: allah yollarını açık etsin.
    Cevapla
  • Ercan 3 yıl önce Şikayet Et
    Sermaye düşmanlığı yapmayin ülkemize istihtamyapan insanlar iyi insandır
    Cevapla
  • pirana61 3 yıl önce Şikayet Et
    asıl vergiyi bunlardan alın 2milyar yuro vergi vergi diye hükümet yanıp tutuşuyor bunlara taviz vereceğine tüm süper ligde 1 ligde olan futbol kuluplerine vergi dilimlerini yükseltsinler
    Cevapla
  • Özkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Doğrudan 15000 kişiye istihdam ile zaten adam vergisini veriyor sen neyin kafasındasın. Dolaylısını düşün biraz yan sanayi ve aileler sığ düşünmeyin bu kadar
    Cevapla
  • ADEM 3 yıl önce Şikayet Et
    bu işlernen uğraş. ikide bir fener taraftarını sokağa dökecekler deyip yerini hazrlama. ayrıca türkiyenin en güçlü ailesi artık kendi markasında yerli bi otomobil hatta ucan araçlar yapmalı. bu kadar zenginlikle hala vatandaşa cips satan dükkanla uğraşıyorsunuz artık tüketime yönelik değil daha cidddi yerli yatırımlar istiyoruz. bu zamana kadar çalıştırdığınız insanları müh toplasanız sizinle gurur duyardık.
    Cevapla
  • atalay3334 3 yıl önce Şikayet Et
    hadi hayırlısı reis artık şu hakemlere bir ayar verirde fb şampiyon olur:)
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    bu federasyonla olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle