Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı ile ilgili yeni gelişme!

Sabiha Gökçen Havalimanı ile Kadıköy-Kartal-Kaynarca Metro Hattı arasında raylı sistem bağlantısını sağlayacak projede ilk ray kaynağı yarın gerçekleştirilecek.

Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı ile ilgili yeni gelişme!
Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı ile ilgili yeni gelişme!
GİRİŞ 02.04.2021 09:16 GÜNCELLEME 02.04.2021 10:47
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, yolcuların güvenli, hızlı ve ekonomik olarak Sabiha Gökçen Havalimanı'na ulaşımını sağlamak üzere, İstanbul'un şehirler arası ve uluslararası hava ulaşım terminallerinden biri olan Anadolu Yakası'ndaki Sabiha Gökçen Havalimanı ile Kadıköy-Kartal-Kaynarca Metro Hattı arasında raylı sistem bağlantısı kurulacak.

Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı Projesi'nde ilk ray kaynağının, yarın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun katılacağı törenle yapılması planlanıyor.

İstanbul'daki bu projelerle Ankara-İstanbul YHT İstasyonu, Sabiha Gökçen Havalimanı, Marmaray, Kadıköy-Kartal-Kaynarca ve Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sultanbeyli metro hatlarının birbirine bağlanması hedefleniyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • Resul Pekşen 2 yıl önce Şikayet Et
    Sabiha Gökçen.Pendik.Tavsantepe metro hati senelerdir bitmedi.Insahlan bir an önce hizmete girer.Çogu insan bu hattan faydalanır.Istanbul gibi bir mega kentin Dünya kentinin Hava alanı ile Metro hattı henüz yok .Bu çok büyük bir noksanlık.
    Cevapla
  • Ayse 2 yıl önce Şikayet Et
    Bende her sabah aynı sıkıntı bitsin artık bu çile
    Cevapla
  • Molla Kasım 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne zaman açılacak bu metro hattı, en uzun süre olan hat oldu , bu kısalığa göre.
    Cevapla
  • Türkiye 2 yıl önce Şikayet Et
    Ekrem bu ülkeye hiçbirşey vermez zaten ancak sona gelmiş bitmiş projeleri kurdeleyle açar bu projeninde onun yapmasını beklemek bulutsuz havada yağmur bekmek gibi biz onun ciğerini biliriz makarios ekrem
    Cevapla
  • Molla Kasım 2 yıl önce Şikayet Et
    Hattı İBB yapmıyor, Ulaştırma Bakanlığı yapıyor. Kim yaparsa yapsın , bir an önce bitirsin, o işime gelir. Hergün karşıya geçiyorum Kurtköyden.
    Cevapla
  • Trtr 2 yıl önce Şikayet Et
    Ekreme söyle o açsın hadi hadi işinize geldimi ekrem gelmedimi devlet değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle