Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan nakdi yardım ve maaş müjdesi

Tam kapanma öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan esnafa, vatandaşa ve memura müjde üstüne müjde verdi.

GİRİŞ 29.04.2021 19:42 GÜNCELLEME 29.04.2021 22:56
Bu Habere 195 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MKEK Barutsan Roket ve Patlayıcı Fabrikası'nda Enerjitik Malzemeler Üretim Tesisi Açılış Etkinliği ve Ürün Lansmanı'nda katıldı. Başkan Erdoğan, burada yaptığı açıklamada, vatandaşlara müjde üstüne müjde verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği müjdeler şöyle:

MEMUR MAAŞLARI 10 MAYIS'TA YATACAK

Memur maaşlarını 10 Mayıs itibarıyla hesaplara yatırıyoruz.

NAKDİ YARDIM YENİDEN BAŞLIYOR

İhtiyaç sahibi ailelere hane başı verilen 1000 liralık nakdi yardımı 1100 liraya çıkartarak yeniden başlatıyoruz.

ESNAFA DESTEK BİR AY DAHA SÜRECEK

Esnafımıza yaptığımız aylık 1000 lira gelir desteği ile 750 lira ve 500 lira arasındaki kira desteğinin süresini bir ay daha uzatıyoruz. 

3 YIL GERİ ÖDEMESİZ, FAİZSİZ DESTEK

Şartları taşıyan mikro veya küçük işletmeler, 3 Mayıs Pazartesi'den itibaren e-Devlet üzerinden KOSGEB aracılığıyla başvurularını yapabilir. 

Mikro işletmeler 30 bin, küçük işletmeler 75 bin liraya kadar 3 yıl geri ödemesiz, tamamı faizsiz olacak şekilde bu destekten faydalanacak.

KOSGEB vasıtasıyla toplamda 5 milyar lira bütçeli yeni bir destek programı başlatıyoruz.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 195
  • Rte hayranıydı 2 yıl önce Şikayet Et
    Millet görüyor rakamlar büyük ama vatandaşa düşen bozuk para gibi .......
    Cevapla
  • Arif 2 yıl önce Şikayet Et
    Halk konuşuyor ve dıkkate almıyorsunuz..Emeklı ikramıyesi 3 senedır arnormalde 250tl beklıyorduk..hiç hoş olmadı,sadaka gibi 100 tl zam yapıldı..Vatandaş artık cebıne girene bakıyor..Yatırımları takdır edıyoruz..Ama emelıye geldımı yuzde 8 zam yapıyorsunuz en ihtıyacı olan kesime en az zam yapıyorsunuz..Kılıçdaroğlunun kucğına mılleti atıyorsunuz..Beledıyelerde böyle yaptınız..hal hatada devam edıyorsunuz..Asgarı ücretlı vede emeklıyı vede köylüyü koruyun..Yapılanlara teşekkür ederiz..ama Halkı dınlemıyorsunuz..
    Cevapla
  • Tuncay 2 yıl önce Şikayet Et
    Dayı dalgami geciyon laf olsun diyemi yorum yapıyon. Daha 2 sene oncesine kadar ikramiye diye bişey yoktu şimdi aldığını beğenmiyon. Hiç vermese ne olacaktı.
    Cevapla
  • raoc 2 yıl önce Şikayet Et
    Dediklerinin doğruluk payı vardır ama bizim mahallede en az 10 kişi 40 yaşlarda emekli olmuşlar, bırakın çalışmayı havadan sudan emekli olmuşlar, yıllardır avantadan para alıyorlar. Milletin büyük bir kısmı resmen haramzade, rüşvetle, içerdeki adamları ile emekli olmuşlar. Ama bakıyorum hayatları da emekliye emekliye geçiyor, hastalık vb... Öyle bir abimizde var gününü yılla önce doldurmuş, yaşa barajına takılmış...
    Cevapla
  • Vedat 2 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlarda memur da memur naptı size bu memurlar zorunuz ne sizin memurlarla.Memurlar mı çıkardı bu pandemiyi napsın memur ?
    Cevapla
  • mişmiş 2 yıl önce Şikayet Et
    Üzerinde iyi çalışılamamış iyi planlanamış bir kısıtlama ve Memur dışında hiçbir gelir grubu memnun değil. Çok üzülüyorum bundan dolayı hükümetin puan kaybetmesinden çok endişe ediyorum. Bari küçük esnafa ve günlük yevmiye ile çalışan sigortasız garibanlara yardım edilsin. E-devletten başvuru istiyorlar. Fakir fukara e-devleti nerden bilecek. Muhtarlar imamlar oturmasın. Maaşlarının hakkını versinler. Kapı kapı dolaşsınlar. Fakir fukarayı tesbit edip ilgili yerlere bilgi versinler. Fakir fukara için büyük vebale girildi.
    Cevapla
  • berat 2 yıl önce Şikayet Et
    hangi esnafa yardım yapılıyor bu ülkede sorarım ..küçük esnafa dükkan kapatın dediniz...adamın geçimi işyerinden ..naklı yardımı zaten uzerıne birşey varsa alamıyor.basit usuldeki işyerlerine kıra yardımı var ortadakılerin canı çıksın ...esnafa sizin anlıyacağınız hiç bir şey yok .......
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle