Fahiş fiyat operasyonu geliyor! Erdoğan'dan son dakika mesajı

Son dakika haberi: Marketlerde fahiş fiyatlarla ilgili gelen bir soruya cevap veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ticaret Bakanlığımız gerekli olan her türlü tedbiri alıyor, alacak ve bunlara da gerekli operasyonları yapacaktır. " dedi.

Fahiş fiyat operasyonu geliyor! Erdoğan'dan son dakika mesajı
Fahiş fiyat operasyonu geliyor! Erdoğan'dan son dakika mesajı
GİRİŞ 23.09.2021 17:59 GÜNCELLEME 23.09.2021 18:46
Bu Habere 160 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: ABD ziyareti sonunda New York’taki Türkevi’nde aralarında Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in de yer aldığı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, fahiş fiyatlarla ilgili gelen bir soruya çok net cevap verdi.

"ZİNCİR MARKETLERE GEREKLİ OPERASYONLAR YAPILACAK"

Fahiş fiyat konusuyla ilgili bizzat ilgileneceğinizi söylemiştiniz. Bu konuyla ilgili tespit ettiğiniz problem başlıkları neler? Nasıl bir yol haritası izlenecek?

Son dakika: Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tokat gibi cevap: Sana ne oluyor?Son dakika: Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tokat gibi cevap: Sana ne oluyor?

Erdoğan 'Bunun bir bedelinin olması lazım' diyerek ABD'ye tepki gösterdi! F-35 için restErdoğan 'Bunun bir bedelinin olması lazım' diyerek ABD'ye tepki gösterdi! F-35 için rest

Bu konuda kısmen özellikle bu zincir marketlerin sınırsız uygulamaları var. Bu sınırsız uygulamalar karşısında biz de Ticaret Bakanlığı olarak bunların üzerine üzerine gideceğiz. Zincir marketlerin bu uygulamalarıyla mücadelede Ticaret Bakanlığımız gerekli olan her türlü tedbiri alıyor, alacak ve bunlara da gerekli operasyonları yapacaktır. 
 
Tek problem zincir marketler mi?

Ağırlıklı olarak iş orada toplanıyor. Bütün üreticiden tüketiciye olan yerde zincir marketlerin buradaki yoğun ürünleri toparlaması… Bu da 5 tane zincir market. Bunlar bütün o ürünü toparlıyor. Bu 5 tane zincir marketin topladığı ürünle piyasalar alt üst oluyor. Bunlar eğer bu noktada daha adil davranırlarsa hem vatandaş uygun fiyatla ürün alabilecektir hem de üretici şu an itibarıyla kazanımını, parasını zamanında alma şansına ulaşacaktır.

YORUMLAR 160
  • whatsapdan soygun 2 yıl önce Şikayet Et
    adamlar marketlerde etiket basmaktan müşteriye bakamıyordu küçük büyük market demeden opearasyon yapın gerekirse yeni marketler ortaya çıksın bu vurguncu soyguncular halkın cebini yağmalıyor yeter artık
    Cevapla
  • vurgunculara hapis 2 yıl önce Şikayet Et
    elektrik zamlarınada inceleme başlatılsın ortada büyük vurgun var 180tl gelen fatura nasıl bi anda 500tl ye çıkar verin milyarlık cezalar yada hapis cezaları daha yapmazlar
    Cevapla
  • Burak 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet bu işi suistimal eden market vs. var bu doğru. Peki tek suçlu bunlar mı?
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Zaman zaman köprülerde de fahiş uygulama oluyor
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    5 zincir marketten en pahalısı hangisi. Esas ona operasyon yapmak gerekir. Piyasayı en pahalı olanlar yükseltiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle