Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Bin yeni market açacağız

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye genelinde 500 metrekareden büyük bin kadar market yapılması talimatı verdik. Vatandaşlarımıza ucuz ve kaliteli ürünleri ulaştırmanın gayreti içindeyiz" dedi.

GİRİŞ 03.10.2021 17:08 GÜNCELLEME 03.10.2021 18:28
Bu Habere 334 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kısıklı'daki Tarım Kredi Kooperatifi satış mağazasından alışveriş yaptı.

Tarım Kredi Kooperatifince Kısıklı'da açılan satış mağazasına uğrayıp alışveriş yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan ve Kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar eşlik etti. Ürünleri inceleyip Market arabasına koyan Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve Sümeyye Erdoğan Bayraktar, mağazadaki vatandaşlarla sohbet etti. Burada yaklaşık yarım saat kalan Erdoğan, ödemesini nakit yaptıktan sonra marketten ayrıldı.



'BU TÜR MARKETLERİN YAPILMASI TALİMATINI VERDİK'

Çıkışta basın mensuplarına açıklama yapan Erdoğan, "Tarım Kredi Kooperatiflerimizin gördüğünüz gibi buradaki market gerçekten çeşitli ürünler noktasında, kalite noktasında, fiyatlar noktasında gayet uygun. Gerçekten vatandaşlarımızın kesesine uygun fiyatların uygulandığı bir yer. Bunların süratle çoğaltılması noktasında Tarım Kredi Kooperatiflerine verdiğimiz talimatlar var.

Tabii süratle 500 metre kareden olmak üzere, Türkiye genelinde ilk etapta bin kadar bu tür marketlerin yapılması talimatını verdik. Bunları süratle çoğaltacağız. Ve böylece vatandaşlarımıza ucuz ve kaliteli ürünü ulaştırmanın ve piyasayı balanse etmenin inşallah gayreti içerisinde olacağız. Şu anda da bizzat buradan yaptığım alışverişle bunu gördüm ve bundan dolayı da mutluyum" dedi.

 

YORUMLAR 334
  • halıl 2 yıl önce Şikayet Et
    faydası olmaz..hal yasayı ne oldu..semt pazarları kurulsun..kdvler düşürülsun veya alınmasın..
    Cevapla
  • karaman 2 yıl önce Şikayet Et
    tarım kredi koop. piyasadan aşağı kalır yanı yok. pahalı.
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 2 yıl önce Şikayet Et
    Birileri sanırım sayın Cumhurbaşkanını yanlış bilgilendiriyor. Tarım kredi kooparatifleri diğer marketlerden pahalı
    Cevapla
  • Murat Er 2 yıl önce Şikayet Et
    Tarım Kredi Koop. fiyatları piyasadan ucuz değil
    Cevapla
  • çiftçi 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir çiftçi olarak vatandaşa şunu söyleye bilirim tarım kooperatifleri fiyat olarak hiçte uygun değil alışveriş yapmayanlar yanılmasın ha devlet dengeleyici olarak fiyatları belirleyecekse bilmem ona da verecekleri cevap hazır biz özerk bir kuruluşuzdiyor.Devletin çiftçi ödemelerini ertelediğinde bu kuruluş bu bahaneyle ret ediyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle