İBB'nin yalanı tescillendi! Selçuk Bayraktar'dan ders gibi karar

T3 Vakfı İBB'den yardım aldığına dair iftiralar hakkında açtığı ve sonuçlanan bir davasından daha kazandığı 30 bin TL'yi, kimseye iftira atmayan gazeteciler yetişmesi amacıyla iletişim fakültesi öğrencilerine burs olarak vereceğini açıkladı.

İBB'nin yalanı tescillendi! Selçuk Bayraktar'dan ders gibi karar
İBB'nin yalanı tescillendi! Selçuk Bayraktar'dan ders gibi karar
GİRİŞ 08.10.2021 15:10 GÜNCELLEME 08.10.2021 15:19
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Selçuk Bayraktar sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Vakfımıza yönelik iftirada bulunan kişilerden mahkeme yoluyla kazandığımız tazminatları, mesleğini ahlakla icra eden, kimseye iftira atmayan gazeteciler yetişmesi ümidiyle iletişim fakültesi öğrencilerine burs olarak vereceğiz." dedi.

Karar sonrası açıklama yapan Haluk Bayraktar ise "Bir kez daha" yargı, @T3Vakfi 'mızın İBB'den ̧ nakdi veya ayni yardım almadığını tescilledi! Yalan büyük ama cezası küçük olunca yalanın da iftiranın da önünü almak mümkün olmuyor... Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı, kurucu ve yöneticileri dışında kimseden bağış, yardım, ayni yardım, nakdi destek vb. kabul etmemektedir. Yürütmekte olduğu faaliyetlerin tamamı kendi bütçesinden karşılanmaktadır." dedi

YORUMLAR 57
  • DüşmanFondaşMedya 2 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle Bayraktar kardeşlere ömür boyu devlet desteği ve nişanı verilmeli. Çünkü Kaos ittifakı Bayraktar ailesine düşmanlık ediyor her fırsatta, batılı efendileri ne isterse kaos ittifakı onu yapmaya hazır yeter ki iktidar olsunlar..
    Cevapla
  • Salih 2 yıl önce Şikayet Et
    ekrem ne yaptın yine
    Cevapla
  • tesbit 2 yıl önce Şikayet Et
    onu gidip pkk sempatizanı belediyelerinin çalışanlarına yaptıkları kıyaklarda söylesinler
    Cevapla
  • Fırtına 2 yıl önce Şikayet Et
    Selçuk BAYRAKTAR`ı bu ülkenin vatanı, bayrağı gibi görüp herkes sahip çıkmalı!!!
    Cevapla
  • 2023 Seçimleri 2 yıl önce Şikayet Et
    Birbirine benzemezler kaos ittifakının seçmen kitlesi yüzünden projeler tehlikede, Ceh-pe şimdiden Mavi Vatan terimine bile saldırmaya başladı, kaos ittifakı eğer 2023'de iktidar olursa bütün kritik ve stratejik savunma sanayi ve ekonomi projelerini tasmalarını tutan batılı efendilerinin emriyle yok edecekler, iptal edecekler. Ellerindeki sosyal medya ve fondaşmedya gücü ilede halkımızı yaptıkları hainliklerin doğru olduğuna inandıracaklar.. Maalesef şuan ellerindeki 7 milyonluk beyni masonlar tarafından yıkanmış Z kuşağı 2023 seçimlerinde bunlara oy verecek..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle