Bakan Varank gençleri oyun geliştirme yaz kampına çağırdı

Bakan Varank, oyun geliştirme, yazılım, tasarım ve sinema ile ilgili kendini geliştirmek isteyen gençlere Bilişim Vadisi Dijital Animasyon ve Oyun Kümelenme Merkezinin (DIGIAGE) oyun geliştirme yaz kampına başvurmaları çağrısında bulundu.

Bakan Varank gençleri oyun geliştirme yaz kampına çağırdı
Bakan Varank gençleri oyun geliştirme yaz kampına çağırdı
GİRİŞ 09.08.2022 14:29 GÜNCELLEME 09.08.2022 14:29

Dijital Animasyon ve Oyun Merkezi (DIGIAGE), Milli Teknoloji Hamlesi çerçevesinde oyun tasarımcıları, yazılımcılar, dijital sinema ve animasyon film üreticileri, senaristler ve ekosistemin birçok bileşeninde girişimi olan gençler için projeler tasarlayıp uluslararası jüriye sunarak yatırımcılarla buluşma imkânı yakalayacakları 10 günlük bir yaz kampı düzenliyor.

Bakan Varank, konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında şunları kaydetti:

"Oyun geliştirme, yazılım, tasarım ve sinema ile ilgiliyseniz. Kendimi bu alanlarda nasıl geliştiririm, kendi girişimimi nasıl kurarım diye merak ediyorsanız. Tamamen ücretsiz bu kampımız tam size göre. Bu fırsatı kaçırmayın."

OYUN GELİŞTİRME YAZ KAMPI 1-11 EYLÜL'DE

DIGIAGE'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, oyun geliştirme yaz kampı, 1-11 Eylül'de Bilişim Vadisi Gebze yerleşkesinde yapılacak.

Oyun tasarımcıları, yazılımcılar, dijital sinema ve animasyon film üreticileri, senaristler ve ekosistemin birçok bileşeninde girişimi olan gençler, küresel iş birliği anlayışı ile fiziki ve çevrim içi olarak bir araya gelerek 10 günlük kamp boyunca projelerini tasarlayacak. Projelerini uluslararası jüriye sunarak yatırımcılarla buluşma imkanı yakalayacak.

Kamp boyunca sektör uzmanları, öğretim görevlileri ve mentorler yüz yüze ve çevrim içi olarak tasarımcıların sorularına cevap verecek.

Başvurular, www.digiage.com.tr adresi üzerinden gerçekleştirilebilecek.

KAYNAK: AA
Mustafa Çokyaşar Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Mustafa Çokyaşar
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gazi meclisin 23 Nisan videosu çok beğenildi! Geleceğe en güzel mirasımız, yavrularımız
Şimşek: Yabancı ilgisi somut kaynak girişine dönmüş durumda