Elazığ

Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Temizkanoğlu:

16:44 03 Mart 2016
Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Temizkanoğlu:

PTT 1. Lig ekiplerinden Vartaş Elazığspor'un teknik direktörü Ogün Temizkanoğlu, Altınordu karşısında iyi bir oyun sergileyip sahadan galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi. Temizkanoğlu, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman öncesi yaptığı açıklamada, Vartaş Elazığspor'da teknik direktörlük görevine getirilmesinin ardından hafta sonu kendi sahalarında oynayacakları Altınordu maçı ile ilk sınavını vereceğini belirtti.

Maçın hazırlıklarına başladıklarını ve antrenmanların güzel bir havada geçtiğini, ancak kulüp içerisinde yaşanan maddi sıkıntılardan ve son haftalardaki puan kayıplarından dolayı oyuncularında bir moral bozukluğu olduğunu ifade eden Temizkanoğlu, ''Bu moral bozukluğunu önümüzdeki maça kadar gidermeye çalışacağız. Herkese sesleniyoruz, bu takıma sahip çıksınlar ve hep birlikte hak ettiği yere getirelim'' dedi.

Hedeflerinin ligi en üst sırada bitirmek olduğunu ve son haftalardaki puan kayıplarını telafi etmek istediklerini kaydeden Temizkanoğlu, bunun için sahada var güçleri ile mücadele edeceklerini dile getirdi.

Futbolcularının antrenmanlardaki performanslarını ve oyun isteklerini gördükten sonra bunu başarabileceklerine inandığı aktaran Temizkanoğlu, şunları kaydetti:

''Açıkçası önümüzdeki maçtan galibiyet bekliyorum. Tabii ki her hoca galibiyet bekler ve o şehri mutlu etmek ister. Ama bazen talihsizlikler yaşayabiliyorsunuz, bunu da göz ardı etmemek gerekir. Altınordu maçı çok kolay olmayacak biliyoruz, ancak antrenmanlara baktığım zaman galibiyetle ayrılacağımıza eminim.''

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.