Elazığ

Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Temizkanoğlu:

19:52 16 Mart 2016
Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Temizkanoğlu:

PTT 1. Lig ekiplerinden Vartaş Elazığspor'un teknik direktörü Ogün Temizkanoğlu, ''Ligde ilk ikiyi hedefliyoruz, bunu hedeflemek zorundayız. Takımda bunu yapacak kalite var'' dedi.

Temizkanoğlu, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman öncesi yaptığı açıklamada, Adana Demirspor karşısında bireysel hatalardan dolayı hiç beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını anımsattı.

Ligde telafisi olmayan haftalara girdiklerini ve bundan sonra puan kaybını göze alamayacaklarını ifade eden Temizkanoğlu, geçen haftaki puan kaybını Karşıyaka karşısında telafi etmek istediklerini söyledi.

Temizkanoğlu, Karşıyaka maçını ciddiye almak zorunda olduklarını vurgulayarak, "Onların durumu ve konumunun bizi çok fazla ilgilendirmemesi gerekiyor. Daha önce şunu gördük ki en dipteki takım üstteki takımı da yenebiliyor. Çalışmalarımızı buna göre yönlendireceğiz, işin ciddiyetini elden bırakmayacağız'' ifadelerini kullandı.

Takımın genel durumunun iyi olduğunu ancak savunma anlamında bazı eksikleri bulunduğunu dile getiren Temizkanoğlu, bireysel hatalardan kaynaklanan bu eksiklikleri giderip sahaya en iyi şekilde çıkacaklarını belirtti.

Temizkanoğlu, ligde ilk iki arasında yer almayı hedeflediklerini kaydederek, "'Bunu hedeflemek zorundayız. Takımda bunu yapacak kalite var. Sadece sahada biraz eksiklerimiz bulunuyor. Mental olarak futbolcularımızı bu yönde hazırlamaya çalışıyoruz. Bu eksiklikleri de giderdiğimiz zaman başka bir sorunla karşılaşacağımızı tahmin etmiyorum'' değerlendirmesinde bulundu.

Takımda sakat oyuncuları bulunmadığını anlatan Temizkanoğlu, sadece kaleci Serdar Kulbilge'nin cezalı olması nedeniyle bu haftaki maçta görev alamayacağını sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.