Elazığ

Elazığspor'a yeni başkan adayı

13:28 12 Mayıs 2016
Elazığspor'a yeni başkan adayı

Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Karataş, Elazığspor Kulübünün 17 Mayıs'ta yapılacak olağanüstü genel kurul toplantısında başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Karataş, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, kulübün kentin değerlerinden birisi olduğunu ifade ederek, "Elazığspor üzerinden farklı hesaplar yapılamaz. Elazığspor, herkesin ortak paydası ve sevdasıdır. Bu takım geçmişte zor süreçlerden geçerek inançla ve kararlılıkla yokluklar içinde Süper Lige çıkmış, şehrimizi gurur ve başarıyla temsil etmiştir." dedi.

Bordo-beyazlı ekibin tartışmalardan uzak, başarılarla öne çıkması gerektiğini vurgulayan Karataş, şunları kaydetti:

"Hemşehrilerimizin ortak akıl etrafında buluşması ve başarılara odaklanması bizlere de örnek teşkil etmiş, böylesine onurlu bir göreve talip olmaya itmiştir. Sizlerin destek ve Elazığspor delegelerinin de teveccühleriyle kulübün başkanlığına aday olduğumu açıklamak istiyorum. Ekibimizle, geçmişe bakan ve takılan değil geleceğe odaklanan, başarıları hedefleyen bir yönetim sergilemeye talibiz. Elazığspor'u bütün hemşehrilerimizin sahipleneceği bir takım haline getirmeyi hedefliyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.