Erzurum

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü

17:02 01 Ekim 2017
1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü

Erzurum Büyükjşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Sekmen, mesajında, her insanın yaşlanacağını belirterek, "Bir toplumun geçmişini, bilgi birikimini, geleneklerini, değerlerini, kültürünü genç nesillere aktaranlar yaşlılardır. Geçmiş yaşantılarında önemli görevleri yerine getiren, tecrübe ve düşünceleriyle bizlere yol gösteren yaşlılarımız her zaman baş tacımız olmuşdur." ifadelerini kullandı.

Yaşlıların sosyal ihtiyaçlarını karşılama noktasında her zaman üzerlerine düşen vazifeyi yerine getirdiğini aktaran Sekmen, mesajında şunları kaydetti:

"Yaşlılarımıza el uzatmak, sorunlarını çözmek, hiçbir sıkıntı çekmeden hayatlarını sürdürebilecekleri ortamı hazırlamak hepimizin en temel görevidir. Erzurum Büyükşehir Belediyesi olarak, yaşlılarımızın sosyal ihtiyaçları olan bakım ve barınma noktasında ihtiyaç sahiplerine elimizden gelen katkıyı sunmaktayız. Zaten çağdaş bir toplum olmanın gereği de işte budur. Bu duygu ve düşüncelerle tüm yaşlılarımızın bu anlamlı günlerini kutluyor, vatandaşlarımıza sağlık ve mutluluk dileklerimle saygı ve sevgilerimi iletiyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.