Erzurum

Jandarma Teşkilatı'nın 179. kuruluş yıl dönümü

12:51 13 Haziran 2018
Jandarma Teşkilatı'nın 179. kuruluş yıl dönümü

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Türk Jandarma Teşkilatının 179. kuruluş yıl dönümü kutlayan Azizoğlu'nun, Jandarma Teşkilatının kurulduğu günden bu yana ülkede ve ildeki huzur ve güven ortamını tesis ettiğini kaydetti.

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Jandarma Teşkilatı'nın 179. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Güray Alpar, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Bekir Uzun ve beraberindeki askeri yetkilileri makamında kabul etti

Köklü bir geçmişe ve ülke geneline yayılmış teşkilat ve kadro ağına sahip olan jandarmanın özverili çalışmalarıyla çok ciddi işlere imza attığını aktaran Azizoğlu, "Aziz milletimizin huzuru ve güvenliği için 14 Haziran 1839'dan bugüne kadar büyük bir özveriyle görev yapan Jandarma Teşkilatımız, ortaya koyduğu yüksek performans ve başarılarıyla güvenlik teşkilatlarımız arasında müstesna bir yere sahiptir." ifadelerini kullandı.

Açıklamada, ziyaretin ardından Azizoğlu'nun, jandarma yetkilileri ile gelen çocuklara kitap ve oyuncak hediye ettiği kaydedildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.