Erzurum

Erzurum'da Beşiktaş maçı heyecanı

15:56 15 Ağustos 2018
Erzurum'da Beşiktaş maçı heyecanı

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor Onursal Başkanı Mehmet Sekmen, Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında Beşiktaş'ı ağırlayacakları maçın kente hareketlilik getireceğini söyledi.

Basın mensuplarına açıklamada bulunan Mehmet Sekmen, Süper Lig'deki Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor-Beşiktaş karşılaşmasının kendileri için önemine değinerek, "Türkiye'nin birçok yerinden ve özellikle çevre illerden gelecek taraftarlarla şehirde büyük bir hareketlilik yaşanacak. Beşiktaş geldiğinde, hem bizim taraftarlarımız hem de rakibin taraftarları takımlarına ve şehrimize büyük coşku yaşatacak." dedi.

Ligin ilk haftasında Atiker Konyaspor'a konuk oldukarını hatırlatan Sekmen, iyi oyunlarına karşın deplasmanda 3-2 yenildiklerini aktararak, "Takıma santrafor ve ön libero takviyeleri yaptık. Yeni bir ligdeyiz. Her geçen gün lige ısınarak arzuladığımız hedefe ulaşmak istiyoruz. Süper Lig'e çıkmanın heyecanını yaşıyoruz ve ilk maçımızı da geçen hafta oynadık. Takım fena değildi ve genellikle kararlar ev sahibi lehine verildi." diye konuştu.

Sekmen, Süper Lig'de kalmak için ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayarak, "Lige yeni çıktık ve hedeflediğimiz yerde kalmak kolay değil. Bunun için bir takım transferler yaptık. Her şeyin alışma evresi var ve biz her sezon arzuladığımız yerlerde başlayamadık. Ancak bu sezon da geçen sezonlar gibi güzel neticeler alacağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Türkiye'nin farklı yerlerinde yaşayan birçok Erzurumlu iş adamına giderek Büyükşehir Belediye Erzurumspor için sponsorluk istediklerini anlatan Sekmen, sözlerini şöyle tamamladı:

"Erzurum dışında yaşayan ve büyük işler yapan insanlarımızdan maalesef bu güne kadar destek alamadık. Hatta sezon öncesi bazılarını aradım, ziyaret ettim ve takımımız için sponsorluk talep ettim ama maalesef sonuç alamadık. Erzurum'daki esnaflarımızdan destek alıyoruz. Sponsorluk için görüştüğümüz başka firmalar var ama bunlar bahsettiklerimin dışında. Onlar reklam veriyor ancak Süper Lig takımına yakışır teklifler alamıyoruz. Biz Süper Lig'e yakışır reklamımız olsun istiyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.