Erzurum

Tamirat için gittiği mahallede dehşeti yaşadı

14:28 03 Kasım 2022 1 Yorum Var
Tamirat için gittiği mahallede dehşeti yaşadı

Erzurum’da Fatih Seyyar isimli şahıs tamir etmek için çalışma yaptığı doğal gaz borusu biranda alev alınca dehşeti yaşadı.

Palandöken İlçesinde yaşanan olayda Fatih Seyyar (42) doğal gaz bakım ve arıza sorunu için Hüseyin Avni Ulaş Mahallesine gitti. Doğal gaz borusunda oluşan sorunu incelemek için elindeki delici alet ile boruya işlem yapan Seyyar’ın biranda yüzüne alevler sıçradı. Alevlerin yüzüne sıçraması sonucu yüzünde ciddi yanıklar oluşan Seyyar sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürüldü. İki gündür tedavisi süren Fatih Seyyar’ın sağlık durumu ise iyiye gidiyor.

Bir anda yüzüne alevlerin sıçradığını belirten Fatih Seyyar, “Tıkanan doğal gaz borusunu tamir etmek için gittim. Daha sonra vananın kafası koptu. Ona müdahale etmeye çalışırken hilti isimli aleti çalıştırmak zorunda kaldım. Aleti çalıştırırken ateşleme yaptı. Bunun sonucunda biranda yangın çıktı. Yangın sonucunda ben ve bir arkadaşım yaralandık. Kendimi geriye attım ama yine de yüzüm yandı. Oranın içinde olan ben olduğum için en ağır ben yaralandım. Arkadaşımın ciddi bir durumu yok. Tedavi süreci 2 gündür sürüyor” dedi.


 

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Dede 1 yıl önce Şikayet Et
    Yanık tedavi merkezi erzurumda olmalı varsa yapanlardan razı olsun .geçmiş olsun
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.