Eskişehir

Yumurtacıya eşek şakası! Sipariş yumurtalar şaşırttı...

14:01 22 Mart 2021 1 Yorum Var
Yumurtacıya eşek şakası! Sipariş yumurtalar şaşırttı...

Eskişehir'in Günyüzü ilçesinde yumurta satışı yapan çifti Halil İbrahim Olçay’ın müşterilere gönderdiği yumurtaların tamamı haşlanmış çıktı.

Olçay, Kayakent mahallesindeki çiftliğinden Eskişehir’deki müşterilerine siparişi üzerine 15 koli yumurta gönderdi. Müşterilerin arayıp 'yumurtalar haşlanmış çıktı' demeleri üzerine şaşırıp şok olan Halil İbrahim Olcay, bu duruma bir mana veremedi. Yumurtaların neredeyse hepsinin haşlanmış çıktığını anlatan Olçay "Her zamanki gibi sipariş yumurtaları müşterilere gönderdim. İlk defa başıma böyle bir olay geliyor. Evde olmadığımız süre içinde biri bize şaka yapmak istedi galiba. Kim yaptı henüz bilmiyorum" dedi.

Şakacının kim olduğu merak konusu olurken, Halil İbrahim Olacak, haşlanmış yumurtalar yenileriyle değiştirilerek müşterilerin mağduriyeti giderildi.
 

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Ali Cengiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten "Eşşek Şakası" olmuş. Gidip bi 4 ayaklı eşşeğe sorarlarsa fena olmaz ! Çünkü o bile bu 2 ayklı eşşeğin yaptığının yapmaz sanırım. Bu işin 2 ayaklı bi eşşek işi olduğunun bilebilir. Kendisini temize çıkarmak adına, onun üzerine atılı bu suçun tahkikatini yapıp gerçek faillerin 2 ayaklı eşşekler olduğunu ispatlamak zorundadır.
    Cevapla
  • Ciğerci 3 yıl önce Şikayet Et
    Saçmalama
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.