Eskişehir

Eskişehir’de kayıp avcıdan acı haber! Cansız bedenine ulaşıldı

17:34 02 Ocak 2022 17 Yorum Var
Eskişehir’de kayıp avcıdan acı haber! Cansız bedenine ulaşıldı

Eskişehir’de 54 yaşındaki Halil İbrahim Doğruk ava gitmek için evden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamadı. Arama çalışmalarının sonucunda 2 çocuk babası Doğruk’un cansız bedenine ulaşıldı.

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde yaşayan 2 çocuk babası Halil İbrahim Doğruk (54), dün öğle saatlerinde ava çıkmak için evden ayrıldı. Kendisinden haber alamayan yakınları durumu 112 Acil Çağrı merkezine bildirdi. Gelen ihbar üzerine; jandarma, AFAD, AKUT Arama Kurtarma Derneği Eskişehir ekibi, Dorlion Arama Kurtarma (DAK), Büyük Ayı Arama Kurtarma, Odunpazarı Belediyesi Arama Kurtarma (OBAK), ANDA Arama Kurtarma ve İnsani Yardım Derneği (İHH) ekipleri hızla bölgeye hareket etti. Gece başlayan arama çalışmaları sonucunda ekipler, sabah 09.30 sıralarında Numanoluk mahallesi Avlak mevkiinde Doğruk’un cansız bedenine ulaştı. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Doğruk’un cansız bedeni otopsi yapılmak üzere, Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine götürüldü.

YORUMLAR

17 Yorum Var
  • Ökkes 2 yıl önce Şikayet Et
    Ömer kardes ben can alipta avciyim diyen insa ile empati mempati kurmam gerkmez. Allah da rahmet eylemesin. Topragi da bol olmasin. Atin cukura ve üstüne kum dökün Adam Silaha Para vermiski can almak icin. Oldu canindan.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • serdar uyumaz 2 yıl önce Şikayet Et
    ya kardeşim elinde kocaman tüfekle küçücük yavrulara nasıl kıyıyorsunuz yani bunun adı avlanmak değil katillik haydi başa baş avlan elinde tüfek veya başka bir şey olmadan yakala o zaman sen veya ben avcının kıralıyız yinede Allah rahmet eylesin
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • seçkin 2 yıl önce Şikayet Et
    şu elinde vurduğu tavşan için daha çok üzülüyorum. artık balıkçılık haricinde avlanmak yasaklanmalıdır. herhangi bir av hayvanının soyunu kurutana kadar avlanan hepimizin hakkına giren herkes en ağır şekilde cezalandırılsın. mağara döneminde yaşayan avcı toplayıcı ilkel bir topluluk değiliz artık. avcılıkla geçim sağlanamaz.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Omer 2 yıl önce Şikayet Et
    Yapilqn yorumlar bu vefat uzerine yapılmaz normal bir zamanda yapalim biraz empati sizin ailenizden birisi bu sekilde vefat etse ve bu yorumlar size soylense ne hissedersiniz ayip yeri ve zamani değil herkes bol keseden yazmis durmus
    Cevapla
  • Mahallenin Delisi 2 yıl önce Şikayet Et
    Avcılık yapanların çoğu bu yolda ölüp gidiyor ya da başı beladan kurtulmuyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.